Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SAADET PARTİSİ’NDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SAADET PARTİSİ’NDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Mart 2024 yerel seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda en genç aday adayı başvurusunu yaptı. Uzun yıllar partide bulunan 30 yaşındaki Abdullah Ayhan, başvurusunu yaparak aday adaylığını açıkladı.

Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Ayhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bölgedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programa Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Gümüş de katılım sağladı. Kahvaltıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Ayhan, “Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit olurken, 4 askerimiz de yaralandı. Çok üzgünüz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum” dedi.

“ÇERKEZKÖY’ÜN GELECEĞİNİN İYİ PLANLANMASI GEREKİYOR”

Çerkezköy’de aday adayları arasında en genç başkan adayı olduğunu ifade eden Abdullah Ayhan, “Kendimi bildim bileli ailemden dolayı siyasetin içinde yer aldım. Aktif siyaset olarak 10 yıldır yapıyorum. 2019 yerel seçimlerinde partimden belediye meclis üyesi adayı oldum. 2023 milletvekili seçimlerinde aday adayı oldum fakat partimiz aday çıkarmadı. Bu dönemde de Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tüm adaylarımıza çıktıkları yolda başarılar diliyorum. İnşallah ülkemiz ve vatandaşlarımız için güzel bir seçim olur. Sonuçlar da ülkemizi daha güzel hale getirir. Ülkemizin güzide şehirlerinden birisi olan Çerkezköy’ün nüfusu gün geçtikçe artıyor. Kısacası öngörülemez şekilde nüfus yükselmektedir. Bunun iyi planlanması gerekiyor” dedi.

“ADAY ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ayhan’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyen Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, “Aday adayları arasında Çerkezköy’de en geç aday adayımız Abdullah Ayhan kardeşimize çıktığı yolda başarılar diliyorum. Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığı ile alakalı partimize bugüne kadar dört başvuru yapıldı. Tüm adaylarımıza hayırlı olsun. Pençe-Kilit operasyonu üs bölgemizde gerçekleşen sızma girişimi sonucu 9 askerimiz şehit olmuştur. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin de başı sağolsun” dedi.

RAUF DENKTAŞ’I DA UNUTMADI

Büyük mücahid, devlet adamı ve Kıbrıs davasının simge ismi Rauf Denktaş’ın da vefat yıldönümü olduğunu kaydeden Aydın, “Hayatını zulme karşı mücadele etmekle geçirten merhum Denktaş Kıbrıs’ta sürdürülen haklı davamızın çilesini uzun yıllar boyunca çekmiştir. TMT (Türk Mukavemet Teşkilatı) içerisinde uzunca bir süre mücadele sürdürmüş ve ömrünü Kıbrıs davamıza adamıştır. Bazı dış kaynaklı yapılar tarafından finanse edilen Rumlar ve kurdukları örgütler Kıbrıs’ta yaşayan Müslüman soydaşlarımıza inanılmaz zulümler yapmış ve aslında bizim olan toprağın üzerinde egemenliğini sürdürmeye çalışmıştır.  Bu durum karşısında önce uluslararası arenada zulmü durdurmak için gayretli çalışmalarda bulunan Rauf Denktaş hakkında açılan mesnetsiz iddia ve davalarla zor duruda bırakılmaya çalışılmış davasından vazgeçeceği zannedilse O asla vaz geçmemiştir ve pes etmemiştir. Gizlice Erenköy’e geçip Erenköy Direnişinde yer alarak  bizzat ölüm tehlikesi altında mücadele etmiştir. Şehit olmanın en büyük ödül olduğunu bilerek korkusuzca hareket etmiştir. 1974 yılında şanlı ordumuzun gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekatı ile adanın yarısı bağımsızlığına kavuşmuş Rauf Denktaş da devlet başkanı olmuştur.  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en uzun süre cumhurbaşkanlığı görevini yapmış olan Denktaş’a Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyoruz ve minnetle anıyoruz. Siz kıymetli basın mensuplarımıza da hayırlı günler ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!