Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN ZAFERİDİR”

“15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN ZAFERİDİR”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “2016 yılının 15 Temmuz gecesi, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve öncülüğünde hep birlikte, milletimizin istiklalini ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların, tankların, kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimizin her bir ferdini kahraman gazilerimizi hürmetle, muhabbetle selamlıyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe başkanı Kamil Çetintaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“HER ZAFERİN ARDINDA FEDAKARLIK VARDIR”

Çetintaş mesajında; “Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, aziz milletimiz ile birlikte dünyada eşine rastlanmayan bir direnişe imza atmanın onurunu yaşarken, bir taraftan da 251 vatan evladını kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. "Bizler inanıyoruz ki şehitler, Peygamberlerden başka hiçbir kula nasip olmayacak en yüce makamın sahibidirler. Kabirleri nur, mekanları cennet olsun inşallah. Ne o gece milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destanı unutturacağız. 15 yaşındaki Halil İbrahim Yıldırım'ı, 16 yaşındaki Abdullah Tayyip Olçok'u, 63 yaşındaki Ümit Güder'i, "Darbecilerin başındaki haini, gözünü kırpmadan vuran Ömer Halisdemir'i, darbecilerle son nefesine kadar çarpışan Albay Sait Ertürk'ü ve tüm kahramanlarımızı asla unutmayacağız. O gece ölümü öldüren, korkuyu korkutan bu milletin neferi olmak bizim en büyük gurur nişanımızdır. 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan, ezanımıza, bayrağımıza, bağımsızlığımıza sahip çıkan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şüphesiz hiçbir zafer altın tepside sunulmaz. Bugün hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissediyoruz. Bu zafer, milletimizin direnişi yanında o gece tanklara, uçaklara meydan okuyan şehit ve gazilerimizin cesaretinin sonucudur. 16-17 yaşındaki daha gencecik fidanları toprağa vermenin üzüntüsü yaşarken ülkemizi kurtarmanın onurunu yaşıyoruz. Tarihimizde yaşanan her zaferin ardında fedakarlık vardır. Kurtuluş savaşına bu milletin istikbali için binlerce şehidin kanı döküldü. Silah ve bomba seslerinin gecenin karanlığını deldiği o gece, Türk milleti cesareti, dirayeti ve mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun halen diri olduğunu göstermiştir” diye konuştu.

“TÜM TÜRKİYE’NİN ZAFERİDİR”

“15 Temmuz, tüm Türkiye'nin, milletimizin tüm fertlerinin zaferidir” diyen Çetintaş, açıklamalarına şu sözlerle devam etti; “15 Temmuz, bizimle beraber dünyadaki tüm mazlumların zaferidir. İstiklal Harbi nasıl yeni bir dönemi başlatmışsa, 15 Temmuz da yeni kapılar araladı. Bağımsızlığımızın ve beraberliğimizin pekişmesinde de dönüm noktası oldu. Aynı zamanda şunu da ifade etmeliyim ki 15 Temmuz bizlere kimin ülkemizin kara gün dostu, kimin iyi gün dostu olduğunu gösterdi. 15 Temmuz tarihe bir kayıttır. O gece, bu vatan bölünmesin diye dua edenleri de, canını hiçe sayarak meydanlara koşanları da, FETÖ için destek olanları da, tanklara alkış tutanları da, cuntacıların yanında yer alanları da asla unutmadık, unutmayacağız. 15 Temmuz bize şunu gösterdi, bu millet vatan söz konusu olduğunda aynı safta buluşan necip bir millettir, bu millet cesur bir millettir, bu millet kahraman bir millettir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutluyor, tüm Aziz şehitlerimizi Rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!