Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

1911 YÖNETİMİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

1911 YÖNETİMİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET
Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Murat Yiğit Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret etti. Takımın durumu ve hedefleri hakkında bilgiler veren Başkan Murat Yiğit Aslan günün anısına Kaymakam Günlü’ye atkı ve üzerinde isminin yazılı olduğu formayı hediye etti.

Ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Murat Günlü’ye yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan, “Çerkezköy’ümüze hoş geldiniz. 1911 Çerkezköyspor’un kayyuma gitmemesi için yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte bu kulübü aldık. Geçen yıl mütevazi kadromuzla güzel sonuçlar aldık. Bu yıl ise sezon öncesi başka adayın çıkmaması üzerine ligin başlamasına 10 gün kala yeniden takımımıza sahip çıktık. Her yıl olduğu gibi lige transfer konusunda sancılı başladık ve istediğimiz transferleri gerçekleştiremedik. Transfer sezonun kapanmasına kısa bir süre kala birkaç arkadaşımızı kadromuzu dahil etmek istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda takım olarak daha iyi olacağız. Çerkezköy’ün havasını, suyunu, oksijenini soluyan ve bölgedeki takımlara maddi destek veren sanayicilerimiz var. Kısacası bazı arkadaşlarımız ve iş adamlarımız haricinde kimse elini taşın altına koymadı. Destek olunsaydı bu takım daha iyi yerlere gelirdi. Çerkezköy’de yüzlerce sanayici var. 1 TL bile dahi destek alamadık. Aradık, gittik, dolaylı yollardan aradık. Kimi aradıysak ‘ Bize dokunma, yanımıza gelme’ dediler. İş adamlarının yüzde 90’ı bize her zaman kapıyı kapattılar” dedi.

“İNŞALLAH STADYUM KAZANDIRILIR”

Kapalı Spor Salonu yanında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan sentetik futbol sahasının en kısa zamanda hizmete açılması gerektiğini ifade eden Aslan, “Hafta sonunda Kapaklı-Çerkezköy sınırında bulunan Mustafa Uğraş Stadyumunda kardeş takımımız Çorluspor 1947 ile karşı karşıya geldik. Karşılaşmaya her iki takım taraftarları da geldi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devre arasında su ya da yiyecek almak isteyen taraftarları dışarıya salmadı. Ayrıca maç sonunda 50 kişilik taraftar grubu için toplam bin taraftarı bir saat boyunca beklettiler. Kendi sahamızda polis tarafından ikinci sınıf muamele görüyoruz. İnşallah en kısa zamanda stadyum tamamlanır da taraftarlarımız rahat rahat maça gelirler” dedi.

“UFAK TEFEK EKSİKLER KALDI”

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ise stadyumundaki çalışmalarda sona gelindiğini kaydederek, “Bakanlığımız tarafından 12 milyon 850 bin bütçe ile 7 Nisan tarihinde sözleşmesi imzalanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4’lü hakem ve sporcu soyunma odalı 500 seyircili portatif tribün yapım işi inşaatı devam etmektedir. Stadyumdaki çalışmaların bir çoğu tamamlandı. Sadece soyunma odalarında ufak tefek eksiklikler kaldı. İnşallah stadyum 2023 yılına yetişecektir” dedi. Sahada yaşananlarla ilgili not alan Kaymakam Günlü konuyla ilgili Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ile görüşme yapacağını ifade etti.

“KULÜP İÇİN YEMEK VERECEĞİZ”

Başkan Murat Yiğit Aslan, önümüzdeki günlerde kulübe destek amaçlı yemek düzenleyeceklerini ifade ederek, “Yönetim Kurulu üyelerimizle yaptığımız görüşmede birlik ve beraberlik yemeği yapma kararı aldık. Bu konuyu Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ile görüştük. Kendisi de bu talebimize olumlu dönüş yaptı. Sizlerin de desteğini arkamızda hissedersek çok mutlu olacağız. Gecede tüm kurumlarımızı, sanayicilerimizi, esnafımızı ve vatandaşlarımızı davet edeceğiz” dedi. Kaymakam Günlü de konuyla alakalı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüşme yapacağını ve yemeğe de katılma sözü verdi.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Takımın durumu ve hedefleri hakkında bilgiler veren Başkan Murat Yiğit Aslan günün anısına Kaymakam Günlü’ye atkı ve üzerinde isminin yazılı olduğu formayı hediye etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!