Ergene Belediyesinin mahallelerde kurmuş olduğu sevgi sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ergene’de Ramazan’ın bereket ve güzelliği iftar sofralarında paylaşmanın mutluluğu yaşandı. Mahallelerde kurulan sevgi sofralarına Ergene Belediyesi meclis üyeleri ve Belediye Başkan yardımcıları ile katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlar ile birlikte aynı sofralarda ekmeğini paylaşarak iftar açtı.
24 BİN 50 VATANDAŞ SEVGİ SOFRALARINDA BULUŞTU

Ergene Belediyesi geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede Ramazan ayında mahallelerde kurmuş olduğu sevgi sofralarıyla vatandaşları bir araya geldi. Ergene’de 17 mahalle de kurulan sevgi sofralarında Ergene Belediyesi 24 bin 50 vatandaşa iftar verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KURBAN BAYRAMI SINAVINI BAŞARIYLA GEÇTİ: TEKİRDAĞ'DA HİZMETLER KESİNTİSİZ SÜRDÜ
- REHA MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ
- ÇORLU İL OLMAYA EN YAKIN İLÇELER ARASINDA
- BAŞKAN AKAY'DAN BODUÇ'A YANIT: “ÖZEL KALEM İL BAŞKANINA VERECEK BİR HESABIM YOK”
- TEKİRDAĞ BAROSU: “SİYASİ PARTİLERİN ANAYASAL STATÜSÜ, SEÇİM HUKUKU VE İHTİYATİ TEDBİRİN YASAL SINIRLARI GÖZETİLMELİDİR”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.