Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
OPTİMED TEMMUZ
Tekirdağ
14 Şubat, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    43.73
  • EURO
    51.93
  • ALTIN
    7075.9
  • BIST
    14.181
  • BTC
    68747.147$

24 YAŞINDA KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENEN GENÇ, 8 AYDIR İLİK NAKLİ BEKLİYOR

24 YAŞINDA KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENEN GENÇ, 8 AYDIR İLİK NAKLİ BEKLİYOR
​​​​​​​Aşırı terleme ve halsizlik şikayetiyle doktora giden ve kanser olduğunu öğrenen genç 8 aydır ilik nakli bekliyor.

Kapaklı’da yaşayan 24 yaşındaki Mustafa Usal’a yaklaşık 1 yıl önce kanser teşhisi konuldu. Yaklaşık 8 aydır İstanbul’da tedavi gören genç, hayata tutunabilmek için ilik nakli bekliyor.

8 AYDIR TEDAVİ ALTINDA

Batman’a gezi amaçlı giden ve aşırı terleme ve halsizlik şikayetiyle doktora giden Usal, burada yapılan tahliller sonucunda değerlerinin düşük olduğu gözlendi. Geziyi tamamlamasının ardından Kapaklı’ya yeniden dönen Usal, yine aynı şikâyetler nedeniyle doktora gitti. Cerrahpaşa’da tedaviye gelen Usal’a 13 gün sonra lösemi teşhisi konuldu. Ailesine durumun haber verilmesinin arından 4 ay sonra yeniden tedaviye giden Usal, yaklaşık 8 aydır hastanede tedavi altında. Kaldığı hastanede ilik nakli bekleyen Usal, yaşam mücadelesini sürdürüyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!