Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

3 ADAY GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

3 ADAY GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için daha önce başkanlık adaylığını açıklayan Erkan Zümbül, Necati Aksu ve Osman Arat güçlerini birleştirdi. Seçimlere birlikte gireceklerini ifade eden Zümbül; “Her zaman esnafımızın yanında olacağımıza söz veriyoruz, bu işin hizmetkarıyız” dedi.

Çerkezoğlu Kafe’de düzenlenen basın toplantısında konuşan Erkan Zümbül, “2022 yılında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Erkan Zümbül olarak adaylığımı açıkladığını ve bu süreçte esnafı elinden geldiğince ziyaret ettiğini kaydederek, “Yanlarında bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Bunda sonraki süreçte inşallah esnafımız bizi seçecektir. Esnaf arkadaşlarımıza şunu demek istiyorum, başarılı bir geleceğe kayıtsız kalmayın” dedi.

“HİZMETE TALİBİZ”

Necati Aksu ve Osman Arat’la birlikte çalışacaklarını ifade eden Zümbül, “8 Ocak 2022’de ilk haftasında ilk oturumdan bugün aldığımız habere göre seçim tarihi verilmiş. Çoğunluk sağlanmazsa tekrar aynı salonda 16 Ocak diye biliyoruz. Ama tabii biz bunu genel kurullar listesine baktığımızda göremedik dün itibariyle bugün aldığımız kesin sonuçtan bunu öğrendik. Esnafımız bize güvenecek biz de onlara güveniyoruz. Bundan önceki seçimde zaten bize bir ivme verdiler. Bize güvendiler bu işi başaracağımızdan eminler. Gözleri arkada kalmasın, inşallah hizmete talibiz. Şu anki mevcut başkanın 28 yıldan beri görevde olduğunu biliyoruz. Tekrar aday olursa ona da başarılar diliyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olacağımıza söz veriyoruz, bu işin hizmetkarıyız” dedi. Erkan Zümbül’ün ardından konuşan Necati Aksu 2018 seçimlerinden önce ve sonrasında çalışmalarını bir gün olsun bırakmadıklarını ve bütün zorluklara, bel altı vurmalara, aslı astarı olmayan haberlere rağmen her zaman mücadele etmeyi bildiklerini belirterek, “Esnafımız için de bu mücadeleyi esnaflarımızın hedefleri doğrultusunda mücadelemize her zaman devam ettik” ifadelerini kullandı.

“HAZIRIZ”

Seçimlere tek liste olarak gireceklerini belirten Aksu, “Toplantı öncesi seçimin tarihinin belli olmasını adaletsiz buluyoruz. Yangından mal kaçırır gibi bizim ittifak açıklamamızı duyduktan, güç birliği yapacağımızı duyduktan sonra seçim tarihini bir an önce erkene alıp bizi yıldırma politikaları yapıyorlar ama biz seçim isterse yarın olsun hazır bir şekildeyiz. Önce Allah’a sonra kendimize güveniyoruz, esnafımıza güveniyoruz. Odalarımızın üyelerinin de sağduyulu olup yanımızda olacaklarından hiç şüphem yok. Artık yenilik zamanı” şeklinde konuştu. Bu güç birliğini yapmadan önce 2018 seçiminden sonraki zaman itibariyle yaklaşık olarak 2 yıldır esnafları sürekli ziyaret ettiklerini ve esnaflarla diyalog halinde olduklarını da vurgulayan Necati Aksu, “Esnaflarımızın büyük çoğunluğu, kamuoyu aracılığıyla yaptığımız araştırmaya göre birleşmemizden yana oldular. Biz de esnaflarımız için, koltuk için değil hizmet için tek liste olmaya, güç birliği yapmaya karar verdik. Bütün sanayi esnafımız için yıllardır söz verilip yapılmayan yeni sanayi sitesinde de yanlarında duracağımıza öncülük edeceğimize söz veriyoruz. Tüm esnafların maddi manevi sıkıntılarında, iyi kötü günlerinde her zaman yanlarında olacağımıza söz veriyoruz. Gelin birlik beraberlik, aydınlığın, doğuşun hikayesini oluşturalım hep beraber. Esnafın sevdalısıyız, esnaf için de her zaman güç birliği olarak geliyoruz” diye konuştu.

“YASAKLARDA HERKES KAPATTI”

Çerkezköy’ün değişime, genç esnafa, üreticiye ihtiyacı olduğunu belirten S.S Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Osman Arat ise “Bazı şeyleri yaşadık gördük. Yasaklarda herkes kapattı, biri çıkıp da kaymakama valiye demedi ki burada fabrikalar çalışıyor her yer kapalı. Sanayi, lastikçi kapalı. Bunlarla mücadele etmek için Çerkezköy’ün yoluna çıktık” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!