Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

38 BİN ZEYTİN FİDANI, 14 BİN BAĞ FİDANI DAĞITILDI

38 BİN ZEYTİN FİDANI, 14 BİN BAĞ FİDANI DAĞITILDI
​​​​​​​Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, "Meyveciliği Geliştirme" projesi kapsamında Şarköy'de 38 bin 500 zeytin fidanı, 14 bin 750 adet de bağ fidanı dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Şarköy Ziraat Odası iş birliğinde Mürefte Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy Belediye Başkan Adayı Alpay Var, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, muhtarlar, üreticiler ve vatandaşlar katıldı. 

Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin Şarköylü üreticiler için önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade ederek, "Bugün üreticilerimize 50 binin üzerinde fidan dağıtılacak. Bu proje, ilçemiz ve üreticilerimiz için büyük önem taşıyan bir proje. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle maddi ve manevi her konuda bizlerle birlikte olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımıza tüm üreticiler adına teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlarının önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğini biliyorum. Büyükşehir Belediyemize güveniyoruz. Projenin hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum" dedi.

"DESTEKLERİMİZ ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA DEVAM EDECEK"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin tarımsal alanda yaptığı yatırımlar konusunda vatandaşları bilgilendiren Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, " Bugün burada 38 bin 500 zeytin fidanı ve 14 bin 750 bağ fidanını 400'ün üzerinde üreticimize dağıtacağız. Bu desteklerimiz önümüzdeki yıllarda da ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecektir. Projelerimizde bizleri yönlendirerek cesaretlendiren ve projelerin hayata geçirilmesi noktasında her türlü desteği veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a teşekkür ediyorum. Üretimin teşvik edilerek artırılması noktasında önemli olan bu projemizin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

“GÜZEL PROJELERİMİZ OLACAK”

Şarköy coğrafyasını ve halkını sevdiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Şarköy ilçemizde tarımsal alanda Şarköy Ziraat Odası Başkanımız Ömer Düzgen ile iş birliği içerisinde çok önemli projeleri hayata geçirdik. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Şarköy Ziraat Odası Başkanımız Ömer Düzgen'i Şarköy tarımına verdiği emeklerden ötürü canı gönülden kutluyorum. Geçen sene de yine Şarköylü üreticilerimize toplamda 22 bin 85 fidan dağıtmıştık. Bu sene ise 38 bin 500 zeytin fidanı ve 14 bin 750 bağ fidanı dağıtacağız. Şarköy ilçemizde zirai üretim olarak çok önemli yeri olan zeytinin, üzümün ve kirazın olabildiğince desteklenmesi gerekiyor. İlçemizin tarım alanında çok önemli bir potansiyeli var. 31 Mart 2019 tarihinde halkımız bizleri tekrardan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine layık görürse çok güzel projelerimiz olacak. Bu projelerden Şarköy ilçemiz de ziyadesiyle nasibini alacaktır.” dedi.  Açılış konuşmalarının ardından 38 bin 500 zeytin fidanı ve 14 bin 750 bağ fidanı protokol üyeleri tarafından Şarköylü üreticilere dağıtılmasıyla birlikte program sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!