Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

50 TON KÖMÜR GÖNDERDİ

50 TON KÖMÜR GÖNDERDİ
Tekirdağ İnsan Yardım Derneği İHH Çerkezköy’den Fırat Kalkanı bölgesine ısınma yardımı olarak 2 TIR şile toplam 50 ton kömür yolladı.

Tekirdağ İHH Fırat Kalkanı Bölgesine gönderdiği kömür yardımı dualarla gönderildi. Çerkezköy Kapalı Pazar yeri otoparkında konu ile ilgili basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında İHH Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Çalışkan, Çerkezköy temsilcisi Ercan Bulduk, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve ilçe yönetimi, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çakmataş, İHH Çerkezköy İlçe Kadın kolları hazır bulundu.

“İYİLİK SOĞUK GEÇİRMEZ”

Yardım tırları yola çıkmadan düzenlenen törende İHH Çerkezköy temsilcisi Ercan Bulduk basına şu açıklamada bulundu, “Fırat Kalkanı Bölgesine göndereceğimiz yardım tırlarını uğurlama programımıza katılarak bizlere güç katan AK parti Çerkezköy İlçe Başkanımız Kamil Çetintaş’a ve ilçe yönetim kurulun üyelerine, İlçe Müftümüz İdris Çakmataş’a İHH Tekirdağ İl Başkanımız Süleyman Çalışkan’a, İHH Çerkezköy kadın kollarımıza ve yardımseverlerimize çok teşekkür ediyorum. İyilik Soğuk geçirmez kampanyası kapsamında Tekirdağ İHH olarak  Tekirdağ, Çorlu, Malkara ve Çerkezköy işbirliği ile son iki ay içerisinde 10 adet yardım  tırını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere göndermiş oluyoruz. Aralık ayı içerisinde Çorlu’dan 4 tır, dün de Malkara’dan 4 tır, bugün de Çerkezköy’den çok kıymetli bağışçılarımızın desteği ile Çerkezköy’den 2 tır gönderiyoruz. Bu tırlarımızı uğurladıktan sonra Allah’ın izin verirse Çerkezköy’den 10 kişilik bir ekip Fırat Kalkanı Bölgesine gidip yardımların dağıtımına eşlik edip yardımcı olacağız. Kışın dondurucu  soğuklarında  bu sıcak ve samimi  destekleri ile mazlumları yalnız bırakmayan yardımlarını esirgemeyen Çerkezköy ekibimize, bağışçılarımıza, Tekirdağ il başkanımıza ve ekibine, Çorlu Temsilcimiz Cemalettin hocama ve ekibine, Çerkezköy hanım kollarımıza ve ekibine gençlik kolları başkanımıza ve ekibine ve tüm gönüllülerimize bağışçılarımıza, emeği geçen basın mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Ardından konuşan İHH Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Çalışkan’da mazlumların soğuk kış günü üşümemeleri için İHH olarak yardımseverlerin destekleri ile yardımları yaptıklarını ve iyiliğin soğuk geçirmez olduğunu dile getirdi. Daha Sonra Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çakmataş’ın okuduğu dualar sonrası Tırlar yola çıktı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!