Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
OPTİMED TEMMUZ
Tekirdağ
05 Kasım, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    42.07
  • EURO
    48.49
  • ALTIN
    5373.4
  • BIST
    11.06
  • BTC
    104470.38$

ALBAYRAK KOLTUĞUNU DEVRETTİ

ALBAYRAK KOLTUĞUNU DEVRETTİ
​​​​​​​Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu Süleymanpaşa Safiye Osman Çeliker İlkokulu 4-C sınıfı öğrencisi Sirac Cengiz Darcan'a bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Safiye Osman Çeliker İlkokulu 4-C sınıfı öğrencisi Sirac Cengiz Darcan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamını Başkan Kadir Albayrak'tan devraldı.

“MUTLULUK BULAŞICIDIR”

Başkanlık koltuğuna oturan minik Başkan Darcan, mutlu bir dünya hayalinin olduğunu dile getirerek, “Mutluluk bulaşıcıdır. O yüzden de insanların birbirine sevgiyle, iyilikle yaklaşmasını istiyorum. Böylelikle mutlu ve güler yüzlü bir çevreye sahip olabiliriz” dedi. Ziyaretin sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, günün anısına Sirac Cengiz Darcan'a hediyelerini takdim etti ve başarılı bir gelecek temennisinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!