Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BU OKULDA ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

BU OKULDA ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU
​​​​​​​Çerkezköy’ün genç eğitimcilerinden Gonca Burak Demirtaş tarafından İstasyon Mahallesi’nde kurulan Petunya Anaokulu’nda öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Birbirinden eğlenceli aktivitelerin olduğu okulda verilen birebir eğitimlerle çocukların gelişimine katkıda bulunuluyor.

11 yıllık eğitimci kimliğiyle Türkiye’nin çeşitli yerlerinde 8 tane okul açan ve çocukların daha iyi eğitim alabilmesi adına mücadelesini sürdüren genç eğitimci Gonca Burak Demirtaş dokuzuncu okulunu Çerkezköy’de açtı. Aile danışmanlığı, kreş yönetimi, dil, yöneticilik, çocukla iletişim teknikleri gibi birçok eğitim sertifikası bulunan Demirtaş, okulun kurucu müdürü olmasının yanı sıra öğrencilerle yakından ilgileniyor ve yeni eğitim teknikleriyle öğrencilerinin eğitim açısında gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

“HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Oldukça başarılı bir eğitim hayatını geride bıraktıktan sonra Türkiye’nin çeşitli yerlerinde anaokulu açan ve yaşadığı yer olan Çerkezköy’e de bir eğitim yuvası kazandıran Gonca Burak Demirtaş aynı zamanda yazarlık da yapıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yeni yazdığı kitabını da tanıtmayı amaçlayan Demirtaş, imza günü de düzenlemeyi amaçladığını ifade etti. Daha önce 8 tane eğitim kurumu açtığını ve kendi hayallerini gerçekleştirmek adına yaşadığı kent olan Çerkezköy’e de bir eğitim yuvası kazandırmak istediğini ifade eden Demirtaş; “Neden kendi hayallerimi gerçekleştirmeyeyim ki diyerek yola çıktım ve biz bugün burayı açtık. Petunya’nın anlamı aşk ve sevgi ile büyüyen çiçek demek. Bizler çocuklarınızı sevgimiz ile büyüteceğiz. En büyük ilaç sevgidir. Petunya anaokulu güven, huzur, sevgi dolu eğitim ve öğretime önem veren, temiz sağlıklı bir ortamda milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, seçilmiş özel eğitimci kadrosuyla tüm yavrularımıza ve siz değerli velilerimize hizmet sunacaktır. Birbirinden eğlenceli etkinliklerimizin olduğu okulumuzda amacımız; çocuğun okula geliş saatinden çıkış saatine kadar zengin etkinlikler ile hayal gücü gelişimi hem de eğitim açışından önemli ölçüde gelişim sağlamalarını hedeflemektir. Etkinliklerimizde bazıları ise, logo oyunları, kukla kösesi, drama çalışmaları, evcilik kösesi, kitap kösesi, fen ve doğa, çalışmaları, sanat kösesi, blog köşesi, ünite çalışmaları, okuma yazmaya hazırlık, çoklu zeka geliştirici etkinlikler, şiir, şarkı, tekerleme, parmak oyunları bilmece ve dil geliştirmedi. Fen ve matematik, anlama ve anlatım, kavrama, renkler ile çalışma, İngilizce, saatlik eğitim, değerler eğitimi, beden eğitimi, el sanatları, atölye çalışmaları, müzik, hamur oyunları ve baskılar, artık materyal çalışmaları, kuru boya, sulu boya, pastel boya, parmak boya yüz boya ve mum boya, rahatlatıcı ve dinlendirici oyunlar, açık ve kapalı hava oyunları, çoklu ve bunlar gibi birçok etkinlik ve eğitimler ile hizmet sunmaktadır” ifadelerine yer verdi.

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM YAŞAMIN TEMELİNİ OLUŞTURUR”

Okul öncesi eğitimin önemine değinen Demirtaş; “Okul öncesi eğitim yaşamın temelini oluşturur. Öğrenme hızının yüksek olduğu her yas grubunun genel gelişim özelliklerini en iyi şekilde belirleyip her öğrencimize bireysel uygulama ile eğitim verip onun şekillenmesine destek olmaktır. Hedeflerimiz de buna göre şekillenmiştir. Bizler, verdiğimiz eğitimle çocukların sevgi, saygı iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma davranışlarını kazanmalarını sağlamak. Devletimize, Milletinize, Bayrağımıza hayırlı birer birey olmalarında yardımcı olmak. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkıp değerlerimizin korumasının bilincine vardırmak” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!