Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

CEYLAN: “İYİLİK PEŞİNDE KOŞANLARIN SAYISI HER YIL ARTIYOR”

CEYLAN: “İYİLİK PEŞİNDE KOŞANLARIN SAYISI HER YIL ARTIYOR”
3 Kasım 2019 Pazar günü yapılacak 41. İstanbul Maratonu için kayıtlar devam ediyor. Tema Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, Çerkezköy’de TEMA ile birlikte iyilik peşinde koşanların sayısının her maratonda arttığını belirtti. 2017 yılından beri maratona dahil olduklarını belirten Ceylan: “Bildiğiniz üzere 2017 yılından beri maratonun Adım Adım Yardımseverlik Koşusuna dahil oluyoruz ve TEMA VAKFI Ağaç Kardeşliği Projesi yararına bağış kampanyası yürütüyoruz” dedi.

Maratona ilk katıldıklarında 10 kişiyle başladıklarını belirten Ceylan: “2017’de 10 kişi olarak başladığımız koşu takımımız 2018’de 70 kişiye ulaşmıştı. Maratona katılan tüm iyiliksever gönüllülerimizin gidiş-gelişi Çerkezköy Belediyesince organize edilmişti. Bugüne kadar katıldığımız iki Maratonda toplanan bağışlarla 541 çocuğumuzun ücretsiz doğa eğitimi almasına vesile olduk. Çok gururluyuz. Ayrıca 2018’de Türkiye’nin en iyi şehirleri sıralamasında en fazla desteğe ulaşan şehir kategorisinde Tekirdağ’ı sekizinci ve en fazla destekçiye ulaşan şehir kategorisinde yedinci yaptık” ifadelerine yer verdi.

 

“İYİLİKSEVER KOŞUCU SAYIMIZ 74’E ULAŞTI”

Maratona 3 ay kadar bir süre olmasına rağmen geçen yıla göre daha fazla kişiye ulaştıklarını açıklayan Ceylan: “3 Kasım 2019 da yapılacak 41.İstanbul Maratonuna katılacak iyiliksever koşucularımız şimdiden 74 kişi oldu. Maraton için kayıtların devam ettiği düşünülürse bu sayının daha da artmasını bekliyoruz. Ancak bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak bölgemizdeki kurum ve kuruluşlardan kurumsal koşu takımları oluşturmaya başladık. Bu yıl ilk olarak İreks A.Ş. ile kurumsal koşu takımı kurduk. Bildiğiniz üzere İreks A.Ş dünyada 90’dan fazla ülkede faaliyet gösteren IREKS GmbH ile Türkiye’de gıda sektörünün önde gelen yatırımcı ailelerinden Duruk ailesinin ortak yatırımı olup 1989 yılında faaliyete geçmiştir. Kuruluşundan bu yana endüstriyel tesislere, fırınlara, pastacılık sektörüne, otellere ve catering sektörüne uluslararası kalite standartlarında üretim için gerekli mamul, yarı mamul ve hammaddeleri temin etmektedir. İreks Firması kendi adı ile 41.İstanbul Maratonunda Tema Vakfı yararına katılacak ve bağış toplayacak. İreks A.Ş. firmasının Üretim Müdürü Sayın Yasemin  Savaş Tuğlu başta olmak üzere tüm çalışanlarını bu duyarlı davranışlarından   ve sosyal sorumluluk bilinçlerinden dolayı  kutluyorum. Gerek bireysel gerek kurumsal olarak tüm iyilikseverlere çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin hep birlikte 3 Kasım 2019 İstanbul Maratonunda daha fazla çocuğumuz Tema Vakfı‘nın ücretsiz doğa eğitimlerinden faydalansın diye iyilik peşinde koşalım ya da yürüyelim” açıklamalarında bulundu.

BAŞVURULAR İÇİN

Maratona katılmak için yapılması gerekenler hakkında da bilgi veren Ceylan: “3 Kasım 2019 Pazar günü yapılacak 41.İstanbul Maratonuna kayıt işlemleri için aşağıdaki adımları yapmanız gerekiyor. İlk defa maratona katılacak kişilerin önce aşağıdaki linkten kayıt olması gerekiyor. (https://www.maraton.istanbul/kayit-ol) Kayıt olduktan sonra; https://online.spor.istanbul/maraton/login/userlogin linkinden giriş yaparak 15 K’ya kayıt yapılacak. Maraton kayıt ücreti yatırıldıktan sonra Maraton kaydınız tamamlanmış oluyor. İşlemler sırasında her türlü desteği [email protected] ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden verebiliriz. Maratona kayıt olan kişilerin Tema Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan’a ulaşarak isimlerini bildirmeleri gerekiyor” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!