Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
OPTİMED TEMMUZ
Tekirdağ
24 Aralık, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    42.84
  • EURO
    50.67
  • ALTIN
    6171.4
  • BIST
    11.311
  • BTC
    87743.496$

EN AZ LİSE MEZUNU 8 BİN BEKÇİ ALINACAK

EN AZ LİSE MEZUNU 8 BİN BEKÇİ ALINACAK
​​​​​​​Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 il valiliğinde istihdam edilmek üzere 8 bin çarşı ve mahalle bekçisi alınacağını duyurdu.

81 il valiliğine gönderilen duyuruda çarşı ve mahalle bekçisi olarak istihdam edilmek üzere 8 bin çarşı ve mahalle bekçisi alınacağı belirtildi.

81 İLDE İSTİHDAM EDİLECEK

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, 772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu ile Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliği kapsamında; Emniyet Hizmetleri sınıfında çarşı ve mahalle bekçisi olarak 81 il valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 8 bin erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacaktır. Alıma ilişkin esaslar, il kontenjanları ve başvuru şartları önümüzdeki günlerde Polis Akademisi internet sitesinden  ( www.pa.edu.tr ) açıklanacaktır” denildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!