Tekirdağ’da en iyi kirazı seçmek üzere yarışma düzenlendi. Yarışmada 12 üretici, tarla bakımı, yetiştirme, ürün toplama ve tadı kapsamında değerlendirmeye alınan kirazlarıyla yarışmaya katıldı. Jüri üyeleri en iyi kirazı seçmekte zorluk çekti. Son kararı veren jüri üyeleri geçtiğimiz yıl da birinci olan Gülzade Yıldız’ın kirazlarını, ‘En iyi kiraz’ olarak seçti. Yarışmada ikinci Mustafa Kurtkan, üçüncü ise Vedat Ataç oldu.
“BAHÇEMİZ TERTEMİZ”
İki yıldır ilk sırayı kimseye kaptırmayan 63 yaşındaki Gülzade Yıldız, “Çok mutluyum emeğimizin karşılığını aldık. Çok zahmetler verdik. Altları sürülüyor, bakılıyor, gübreleniyor, ilaçlanıyor çok emeğimiz var yani emeksiz değil. Bahçemiz şuanda tertemiz. İki senedir bu yarışlara katılıyorum geçen yılda dereceye girmiştim. Geçen yılda birinciydim” dedi.
EN İYİ KİRAZ 63 YAŞINDAKİ GÜLZADE YILDIZ’IN OLDU

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Kiraz Festivali’nin 3’üncü gününde en iyi kirazlar yarıştı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen festivalde birinci olan 63 yaşındaki Gülzade Yıldız, yine Tekirdağ’da en iyi kirazı üreten kişi oldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BOLU TSO’DAN ÇERKEZKÖY TSO’YA ANLAMLI ZİYARET VE KARDEŞLİK PROTOKOLÜ
- ÇETİN: “ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, PARLAYAN BİR YILDIZ”
- KAPAKLI’DA AYAK TENİSİ TURNUVASINDA HAPI YUTTUK Y.F.C. TAKIMI ŞAMPİYON OLDU
- İREM ÖĞRENCİ SERVİSLERİ KOOPERATİFİ MALİ GENEL KURULUNU YAPTI
- 9. ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI 10 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.