Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

EVRENSEL DEĞERLERE AÇIK, SORGULAYAN ARAŞTIRMACI NESİLLER YETİŞİYOR

EVRENSEL DEĞERLERE AÇIK, SORGULAYAN ARAŞTIRMACI NESİLLER YETİŞİYOR
Geçtiğimiz yıl Çerkezköy’de eğitime başlayan ve açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Doğa Koleji’nde teknolojik, akıllı eğitim sistemleri ile öğrencilerde klasik kalıpları yıkarak modern eğitime katkı sunuluyor.

Geçtiğimiz yıl Çerkezköy’de eğitim-öğretime açılan Doğa Koleji, uzman eğitici kadrosu ile birlikte klasik kalıpları yıkarak, yeni eğitim modelleriyle başarı hikâyesini sürdürüyor. Her geçen gün farklı eğitim modelleriyle öğrencilere yaşayarak öğrenme becerisini geliştiren Doğa Koleji’nde eğitim kalitesi her geçen gün artıyor. Okul hakkında bilgi veren İlkokul Müdürü Hüseyin Daş ve Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç, eğitim sistemi hakkında bilgi verdi.

MODERN EĞİTİM

Küçük yaşta alınan eğitimle geleceğin liderlerini yetiştirdiklerini açıklayan İlkokul Müdürü Hüseyin Daş; “Öğrencilerimiz; küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve robotik dersleriyle geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Akademik alandaki başarılarımız, güçlü akademik kadromuz, yabancı dil eğitimlerimiz, sanatsal, sportif ve sosyal faaliyetlerimiz, kendi eğitim materyallerimizi oluşturmamız gibi birçok özelliğimiz; tercih edilme sebeplerimizin başında geliyor. Öğrencilerimiz, fark yaratan eğitim yöntemlerimizle geleceğe doğru şekilde hazırlanıyorlar. Öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda performans sporlarına yönlendirerek ilgilendikleri branşların yaşam kültürlerini tanıtıyoruz” dedi. 2002 yılında İstanbul’da kurulan Doğa Okulları’nın geçtiğimiz yıl Çerkezköy’de de açıldığını ifade eden Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç da; “5 ay gibi kısa bir sürede okulumuzu tamamladık ve ilçemizde yüzlerce öğrenci Doğa Okulları’nda eğitim görmeye başladı. Türkiye çağında 130’a yakın kampüsü bulunan okulumuza ilgi her geçen gün artıyor. Eğitim sistemimizde klasik kalıpları yıkarak, modern eğitimi hayata geçirdik” ifadelerine yer verdi.

UYGULAMALI EĞİTİM

Tüm kademelerde tarım dersleri olduğunu ve öğrencide yaşayarak öğrenme becerilerini arttırmayı amaçladıklarını belirten İlkokul Müdürü Hüseyin Daş; “Proje tabanlı eğitim modellerimiz sayesinde bilgiler akılda kalıcı oluyor. Tüm kademelerimizde tarım dersleri var. Kampüsümüzde bulunan bahçemizde öğrencilerimize uygulamalı eğitim sağlıyoruz. Öğrenciyi çok yönlü geliştirmek amacıyla eğitim kalitemizi her geçen gün arttırıyoruz” ifadelerine yer verdi. “Doğa okullarında zil yoktur” diyen Halkla İlişkiler Müdürü Tayfun Dalgıç da; “Öğrencilerimizde sorumluluk bilinci var. Öğrenci ne zaman derse girip ne zaman dinleneceğini zaten biliyor. Bu yüzden bizim okullarımızda zil yoktur. Okullarımızda güvenliğe de çok önem veriyoruz. Kamera sistemimiz, güvenliğimiz mevcut. Öğrencilerimiz okuldan eve, evden okula güvenli bir şekilde taşınıyor” diye konuştu.

ÖDEVLERİNİ DÜZENLİ YAPAN ÖĞRENCİ O HAFTA DERS ANLATIYOR

Sonrasında okul hakkında bilgi veren Daş; “Okulumuzda sergi salonu, kütüphane, resim, satranç ve bilim atölyesi bulunuyor. Burada öğrenciler kendilerini değişik alanlarda geliştirip yeteneklerini keşfediyor. Onun dışında yabancı dil eğitimine çok önem veriyoruz. Ödevlerini düzenli yapan, dersleri dikkatli dinleyen öğrencimiz o hafta ders anlatıyor. Böylelikle öğrencimizin kişisel gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunuluyor. Okulumuzda yüzme havuzu, spor salonunu, revir ve 500 kişilik yemekhane mevcuttur” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!