Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu’nda Robotik Kodlama ve STEM Atölyesi açıldı. 2023 Eğitim vizyonu hedefleri kapsamında açılan atölyede öğrenciler çalışma yapabilecek.
“HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”
Açılış öncesinde kısa bir bilgi veren Okul Müdürü Hakan Asma: “Bakanlığımızın güçlü yarınları hedefleyen 2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğrencilerimizin düşünsel, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını destekleyen STEM kodlama ve robotik atölyesini ikinci dönemin başında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine açtık. Geçen 3 aylık zaman diliminde 50 öğrencimize kulüp bünyesinde eğitim verdik. Bu süreçte öğrencilerimizin bu alana yönelik ilgisinin olduğunu gördük. İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ersan Ulusan’ın önemle üzerinde durduğu atölyeyi okulumuza kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Atölyemizin açılmasında büyük emekleri olan çok değerli büyüklerime, bu projeyi sunduğumda ‘Hemen hazırlıklarını yap, elimden ne geliyorsa yardımcı olurum’ diyen Tarık Akman abime, okulumuzun eski öğrencilerinden hemşehrim aynı zamanda kaymakamlığımızın ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün yürüttüğü ‘Bir sınıf donat adını yaşat’ projesinde okulumuza bir sınıf donatan Avukat Egemen Gürcün’e, yeni tanışmamıza rağmen projeme inanan Tahsin Çipli’ye, okulumuzun velisi İsa Güler beye, okul aile birliğine çok teşekkür ediyorum. Okul kıyafetçiler birliğine, vizyonuyla eğitimi destekleyen ve öğrencinin yanında olduğunu gösteren ilçe kaymakamımız sayın Atilla Selami Abban’a, yol ve zaman mefhumu gözetmeden programımıza teşrifleriyle bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan beye, her daim yanımızda hissettiğimiz maddi manevi desteklerini esirgemeyen Hüseyin Gümüş beye, şube müdürümüz Harun Öz’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Sonrasında atölyenin açılmasına katkıda bulunanlara plaket verildi. Ardından protokol üyelerinin katılımı ile atölye açılışı gerçekleştirildi.
FEVZİPAŞA İLKOKULU ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİNE KAVUŞTU

Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu’nda 2023 Eğitim Vizyonu ışığında öğrencilerin kullanımı için Robotik Kodlama Atölyesi açıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Avrupa Serbest Bölgesi’nde Fabrika Yangını: Maddi Hasar Büyük
- Çerkezköy Belediyesi Belediyeden Babalar Günü’ne özel düzenlediği ‘Tavla Turnuvası’ ilgi gördü
- SP ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI YUSUF AYDIN YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
- TÜRK TEKSTİL VAKFI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ İLGİ GÖRDÜ
- ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YETİŞKİN KURSLARININ YILSONU SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.