Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GENİTAL ESTETİK NEDİR?

GENİTAL ESTETİK NEDİR?
​​​​​​​Özel İrmet Hospital Hastanesi Doğum Uzmanı Jin. Op. Dr. Özgül Kafadar, Genital Estetik hakkında bilgi verdi.

Özel İrmet Hospital Hastanesi'nde hasta kabule başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jin. Op. Dr. Özgül Kafadar Genital Estetik hakkında bilgi verdi.

“HER KADIN HAYATININ BELLİ DÖNEMLERİNDE SORUNLAR YAŞAR”

Kafadar yaptığı bilgilendirmede her kadının hayatının belli dönemlerinde sorunlar yaşadığını ifade ederek; “Her kadın hayatının belirli dönemlerinde vajinal sorunlar yaşar. Özellikle doğum sonrasında, yaşın ilerlemesine bağlı ve östrojen hormonunun azalması sonucunda artan vajinal sorunlar,  her 3 kadından 2’sinde farklı sağlık ve estetik sorunlarla birliktelik göstermektedir. Günümüzde hastaların kişisel farkındalıklarının artmasıyla, sosyal medya kullanımlarının artmasıyla genital estetik vakalarında büyük bir atış gerçekleşmiştir. Kadınların cinsel problemlerinin psikolojik kaynaklı olduğu düşüncesi son yıllara kadar ön planda olan bir düşünce idi. Oysaki fiziksel ve estetik kaygılar kadınların cinsel hayatını zannedilenden daha fazla etkilemektedir. Çoğu kadın cinsel organlarının zamanla deformasyona uğramasından, renginden, biçiminden ve görüntüsünden rahatsızlık duymakta, cinselliğini doyasıya yaşayamamaktadır” dedi.

“TÜM KADINLARIN KENDİNİ GÜZEL HİSSETMEYE HAKKI VARDIR”

Kadınların cinsel organ estetiği ile ilgili sık olarak yakındıkları iki sorundan birisi vajinal genişlik, diğeri iç dudakların büyüklüğüne bağlı sarkık görünümdür. Günümüzde gelişen iletişim araçlarıyla beraber kadınlar kendilerini daha iyi ifade etmeye başlamışlar nasıl ki yüz çizgilerinden rahatsızlık duyuyorlar ve bunun için çeşitli işlemler yaptırıyorlarsa aynı şekilde cinsel organlarının görünümünden de hoşlanmadıklarını ifade ediyor ve bunu konuda bizlere sıklıkla başvuruyorlar. İç dudakları normalden büyük, sarkık veya asimetrik olan kadınlar sosyal ortamlarda, günlük hayatlarında kendilerini rahat hissetmemekte, mayo, bikini ya da dar pantolonları giymekten çekinmektedirler. Hatta tıbbı anlamda diğer hemcinslerine göre normalden daha sık enfeksiyon geçirme eğiliminde oldukları halde çoğu zaman bu enfeksiyonlara neden olan etmen anlaşılamadığı için gereksiz yere antibiyotik kullanmaktadırlar. Cinsel organın estetik görüntüsünün iyileştirerek kadının özgüveninin artmasına, kendini iyi hissetmesine, cinsel ilişkiden daha çok zevk almasına yardımcı olan cerrahi operasyonlar ile kadınların mutsuzluğuna yol açan bu büyük soruna ortak olup labioplasti operasyonu vajinal daraltma operasyonu gibi tüm genital estetik operasyonlarıyla yüz güldürücü çözümler bulmaktayız. Son söz olarak tüm kadınların kendini güzel hissetmeye hakkı vardır” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!