Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

HİKAYESİNİ DUYANLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

HİKAYESİNİ DUYANLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından Halk Eğitim Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle program düzenlendi. Programda engelli kızı Sudenaz Demir’in hikayesi salonu dolduran yüzlerce kişiyi gözyaşlarına boğdu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi. Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen program, katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Programa Çerkezköy Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti, Hayırsever Seval Çetin, Okul Müdürleri, engelli aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“ENGELLİLER GEREKLİ ÖNEMİ VERMELİYİZ”

Saygı Duruşu ve işaret dili ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda açılış konuşmasını Hayırsever Serkan Karagöz yaptı. Karagöz, 3 Aralık’ın bir farkındalık günü olduğunu ifade ederek; “Özellikle Anadolu’dan göç alan bir bölge. Anadolu’da çok fazla akraba evliliği oluyor. Buradan katılımcılara ve değerli velilerimize sesleniyorum, gücümüzün yettiğince bunun önüne geçelim. Ayrıca, Çerkezköy’de engelli rampası eksikliğimiz var. Araçlar rampaların önüne park ederek bu geçişleri engelliyor. Bu konuda hassas olmalıyız. Çerkezköy’de 170 bin nüfus var fakat bugün 300 kişilik salonu doldurmakta güçlük çektik bu konu gerçekten bizi çok üzdü. Engellilere yeteri kadar önem verilmediğini görüyoruz.” İfadelerine yer verdi. Sonrasında okul öğretmenlerinden Ülkü Yıldırım günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Konuşmaların ardından türkü dinletisi ve oratoryo gösterileri izleyicilerin beğenisine sunuldu. Ardından engelli kızı Sudenaz Demir’in yaşam hikayesini anlatmak üzere annesi İlksen Demir, sahneye davet edildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Demir, kızının yaşam hikayesini izleyicilerle paylaştı. Sudenaz Demir’in yaşam hikayesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Ardından kızı Sudenaz Demir tarafından İlksen Demir’e çiçek takdim edildi. Program kardelen gösterisi ile devam ederken, etkinlik sonrası herkes özel öğrencileri kutladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!