Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MANDALI’DAN ÇETİN’E TEBRİK, KAPAKLI’YA TEŞEKKÜR

MANDALI’DAN ÇETİN’E TEBRİK, KAPAKLI’YA TEŞEKKÜR
​​​​​​​Kapaklı’da 3 dönem boyunca Belediye Başkanlığı yapan ve Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Adayı rakibine kaybeden Millet İttifakı Başkan Adayı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkanlığı’na seçilen rakibi Mustafa Çetin’i tebrik etti. Kapaklı halkına da desteklerinden dolayı teşekkür eden Mandalı; “Siyaset bir hizmet yarışıdır ve 3 dönemdir bu yarışta Kapaklı Halkının desteğiyle, kentimize hizmet etme imkanı buldum” dedi.

Kapaklı Belediye Başkanlığı’nı 3 dönemdir sürdüren ve 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde rakibi Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çetin’e kaybeden Millet İttifakı Adayı İrfan Mandalı açıklamalarda bulundu.

“SİYASET BİR HİZMET YARIŞIDIR”

Mandalı yaptığı açıklamasında Kapaklılılara seslendi. Kapaklı Belediye Başkanlığı’na seçilen rakibi Mustafa Çetin’i de tebrik eden Mandalı: “Kıymetli Kapaklı halkı, 15 yıl boyunca bu kent için, sizlerle beraber ve yine sizler için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye çalıştık. Bu süreç boyunca benimle birlikte çalışan, emek veren başta belediye personeli, meclis üyeleri, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kıymetli Kapaklı halkı olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Siyaset bir hizmet yarışıdır ve 3 dönemdir bu yarışta Kapaklı halkının desteğiyle, kentimize hizmet etme imkanı buldum. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Yerel Seçimlerin ardından 3 dönemdir sürdürdüğüm Belediye Başkanlığı görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Öncelikle, Pazar günü gerçekleşen seçimde emek veren, seçimin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayan devletimizin kıymetli memurlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Kapaklı, her zaman olduğu gibi kendine yakışır şekilde adeta bir demokrasi şöleni edasında yerel seçimleri geride bıraktı. Aziz milletimizin kararının her şeyin üzerinde olduğunu çok iyi bilen ve millet iradesine sonuna kadar inanan biri olarak şunu çok içtenlikle söylemek istiyorum: Kapaklı’da gerçekleşen Yerel Seçimleri kazanan Cumhur İttifakı adayı Sayın Mustafa Çetin ve ekibini gönülden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 15 yıl boyunca beni destekleyerek bu göreve layık gören, şahsıma oy veren ya da vermeyen kıymetli Kapaklı Halkına da sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!