Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MUSTAFA ÇETİN BAŞKANLIĞI’NDA İLK MECLİS PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANACAK

MUSTAFA ÇETİN BAŞKANLIĞI’NDA İLK MECLİS PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANACAK
​​​​​​​Kapaklı’da yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çetin, başkanlığında ilk meclis toplantısı 8 Nisan Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.Kapaklı Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını 8 Nisan Pazartesi günü saat 14:00’te Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Başkanlığı’nda yapılacak.

Meclis toplantısının öncesinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşu gerçekleştirilecek. Ardından yoklama yapılacak ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçilecek. İlk olarak Meclis Toplantılarının sesli ve görüntülü kaydedilmesi konusunun görüşülecek. Ardından meclis, divan kâtibinin seçilmesi ile devam edecek.

BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENECEK

Meclisin devamında ise meclis 1. başkanvekili seçimi, meclis 2. başkanvekili seçimi, Encümen üyelerinin seçimi gerçekleştirilecek. Daha sonra meclisteki komisyonlar için üyelerin seçimi gerçekleştirilecek. İlk olarak İmar komisyon üyelerinin seçimi, Plan ve Bütçe Komisyon Üyelerinin seçimi, Tarife Komisyonu üyelerinin seçimi gerçekleştirilecek. Çiftçi Mallarını Koruma Meclisine 5 asil 5 yedek üyenin seçimi, Murakabe Heyeti Koruma Meclisine 5 asil 5 yedek üyenin seçimi, 6183 Sayılı Kanunun 90. maddesi gereğince 1 adet meclis üyesinin aynı Kanunun 91. maddesi gereğince satışa çıkarılacak gayrimenkuller için seçilmesi ile meclis devam edecek. Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına 1 asil 1 yedek Meclis Üyesinin seçilmesi, Doğu –Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakya Kent’e 2 asil 1 yedek Meclis Üyesinin seçilmesi, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği’ne 4 asil 2 yedek Meclis Üyesinin seçilmesi, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Teşkilinde görev alacak 5 asil 5 yedek Meclis Üyesinin seçilmesi.

2018 YILI FAALİYET RAPORLARI GÖRÜŞÜLECEK

Kapaklı Belediye Başkanlığı 2018 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, Kapaklı Belediye Başkanlığı 2018 yılı denetim komisyonu raporu okunarak bilgi verilmesi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesinin 7. Fıkrası uyarınca görev yapan Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcılarına ödenecek olan aylık ödeneğin belirlenmesi konusunun görüşülmesi, 4688 Sayılı Kanunun 32. Maddesi gereği Sosyal Denge Sözleşmesi imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi ile meclis son bulacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!