Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MİSAFİR GENÇLER ÇERKEZKÖY’Ü ÇOK SEVDİ

MİSAFİR GENÇLER ÇERKEZKÖY’Ü ÇOK SEVDİ
Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde her ülkede gençlerin bisiklet kullanım oranını arttırmak için FİT Group davetlisi olarak 5 farklı ülkeden Çerkezköy’e gelen gençlere Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram tarafından sertifikaları verildi. Projeye katılan gençler Türkiye’yi ve Çerkezköy’ü çok sevdiklerini belirterek, misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediyesi’ne de teşekkür ettiler.

İngiltere, İtalya, Romanya, Yunanistan, Portekiz ve Türkiye’nin değişik vilayetlerinden Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı Destekli Erasmus+ Gençlik Değişim Programı çerçevesinde Çerkezköy’e gelen ve 1 hafta konaklayan gençlere sertifikaları verildi. Sertifika programına katılan gençlere Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram Türkiye’yi nasıl bulduklarını sordu. Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi çok sevdiklerini ifade eden gençler, Çerkezköy Belediyesi’ne katkı ve desteklerinden dolayı da teşekkür ettiler. Bayram, 33 genci ağırlamaktan dolayı yaşadığı mutluluğu belirterek; “Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen toplam 33 gencimizi sanayinin gözbebeği kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çerkezköy’de 1 haftadır misafir olan gençler ile sohbet eden, Çerkezköy Belediyesi’nin sosyo-kültürel etkinliklerini anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Bu eğitim programında emeği geçen, katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Vahap Akay yoğun programı nedeni ile bugün aramızda değil. Size kendisinin selam ve sevgilerini getirdim” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY’ÜN GELENEKLERİNİ ANLATTI

Türk insanının geleneğine ve kültürüne sahip çıktığını ifade eden Bayram; “Ülkemizde dini ve milli bayramlar ayrı bir heyecan içinde kutlanır. Biz de Çerkezköy Belediyesi olarak dini ve milli bayramlarımızı coşku içerisinde kutluyoruz. Her sene düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz kültür sanat festivaline de vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Çerkezköy, kültürüne, geleneğine sahip çıkıyor” diye konuştu.

Bir gencin yapılan çalışmalarla ilgili sorusuna da cevap veren Bayram; “Biz vatandaşımızın doğumdan ölümüne kadar yanındayız. Her yeni doğan bebeğe ziyaret gerçekleştiriyor ve hoş geldin bebek sepetimizi hediye ediyoruz. Bu kapsamda bugün de ziyaretlerimiz oldu. Her gün yaklaşık 20 aileyi ziyaret ediyor, hediyelerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Sonrasında Bayram, ‘Hoş Geldin Bebek’ sepetinden bir örneği, Avrupalı gençlere tanıttı.

“YİNE BEKLERİZ”

“İnşallah Çerkezköy programınız güzel geçmiştir, memnun ayrılıyorsunuzdur kentimizden” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Ülkelerinize, evlerinize döndüğünüz zaman kentimizin, ülkemizin güzelliklerini çevreniz ile paylaşırsınız. Sizleri, arkadaşlarınızı ve ailelerinizi her zaman ülkemize bekleriz” diyerek sözlerini tamamladı. Program sonrasında 33 gence sertifikaları takdim edildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program son buldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!