Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YÜKSEL: “MAHALLE TAKIMI DEĞİLİZ, TEKİRDAĞ’IMIZIN GURUR KAYNAĞIYIZ”

YÜKSEL: “MAHALLE TAKIMI DEĞİLİZ, TEKİRDAĞ’IMIZIN GURUR KAYNAĞIYIZ”
​​​​​​​Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sakarya basınında mahalle takımı olarak adlandırılan Ergene Velimeşespor’un 62 bin 458 kişilik bir ilçenin ve en önemlisi de 1 milyon 29 bin kişilik Tekirdağ’ın gurur kaynağı olduğunu belirtti.

TFF.2.Lig Kırmızı grupta bulunan Ergene Velimeşespor lige Sakarya Spor galibiyeti ile başladı. Sakarya’da oynanan müsabaka öncesi Sakarya basını olan spor264.com isimli haber sitesi Ergene Velimeşespor’a mahalle takımı benzetmesinde bulundu. Tekirdağ bölgesini profesyonel liglerde temsil eden tek takım olma özelliği taşıyan Ergene Velimeşespor’a mahalle takımı benzetmesinde bulunan Sakarya basınının bu açıklamalarını doğru bulmadığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Ergene Velimeşespor 62 bin 458 kişilik bir ilçenin ve en önemlisi de 1 milyon 29 bin kişilik nüfusa sahip olan Tekirdağ’ımızın gurur kaynağıdır" dedi.

“TEKİRDAĞ’IMIZIN GURUR KAYNAĞIDIR”

Ergene Belediyesinin 2014 yılında kurulmasıyla Velimeşespor takımının adının Ergene Velimeşespor olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2014 yılında İlçemizin takımı olan Ergene Velimeşespor mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi 2016-2017 sezonunda şampiyon olarak tamamladı. TFF. 3.Lige yükselme play off müsabakalarında karşılaşmış olduğu rakibini mağlup ederek 3.Lige çıkma başarısı gösterdi. TFF. 3.Liginde iki sene mücadele eden Ergene Velimeşespor geçtiğimiz sezon play offlara kaldı ve müsabakalarda da rakiplerini mağlup ederek play off’ları şampiyon olarak tamamlayıp 2.Lige yükseldi. 5 yıl gibi kısa bir sürede amatör ligden profesyonel liglere yükselen Ergene Velimeşesporumuzun bu başarısı asla tesadüf değildir. Maçlarını Velimeşe mahallemizde bulunan Ergene Velimeşe Atatürk Stadyumunda oynayan takımımız Sakarya basınının mahalle takımı benzetmesinin çok dışında Trakya’nın parlayan yıldızı olan 62 bin 458 kişilik nüfusa sahip olan Ergenemizin ve en önemlisi de 1 milyon 29 bin kişilik nüfusa sahip olan Tekirdağ’ımızın gurur kaynağıdır. Ergene Belediyesi olarak her zaman spora destek verdik vermeye de devam ediyoruz. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen Tekirdağ’ın en iyi sporcu tesislerine sahip olan Ergene Velimeşespor takımına ait olan Naim Süleymanoğlu Sporcu tesisimiz örnek gösterilen bir tesistir. Bu tesiste futbolcularımız için her şey düşünülmüştür. Geçtiğimiz sene yenileme çalışmalarında bulunduğumuz Ergene Velimeşe Atatürk Stadyumunda seyirci kapasitemizi 1.500 kişiye çıkartırken ayrıca soyunma odaları, bay, bayan tuvaletleri, duş alanları, antrenör ve hakem odalarını da yeniledik. Sakarya basınının Ergene Velimeşespor mahalle takımının söylemlerinin dışında Tekirdağ’ın Ergene’nin gururu Ergene Velimeşespor tarihi başarılar ile dolu profesyonel bir takımdır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!