Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ABDULLAH ÖĞE; “ÇERKEZKÖY’DE AİLECE PİKNİK YAPACAĞIMIZ ALAN YOK”

ABDULLAH ÖĞE; “ÇERKEZKÖY’DE AİLECE PİKNİK YAPACAĞIMIZ ALAN YOK”
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Ailemiz ile pikniğe gidelim dediğimizde Çerkezköy’ü terk ediyoruz. Ailece piknik yapacağımız bir alan yok. Piknik alanı yaptık dedikleri yerde hem spor, hem mangal, hem oyun hem de alkol alınıyor. Vatandaşlar bu alana ailesi ile gidemiyor” dedi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Hüseyin Akın ve Gümüşhanelilerle buluştu.

“BİZİM RENGİMİZ BELLİDİR”

Programda konuşan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hüseyin Akın, “Seçim atmosferi heyecanı başlamıştır. Seçimler Gümüşhanelilerde daha farklıdır. Karşı mahalle o mahalle yok. Burası Gümüşhaneliler mahallesidir. Biz bazı dedikodulara da kulak asmıyoruz. Kimseyle hasım olmadık, biz herkesle hısımız ve hısım olacağız. Çerkezköy’de Cumhur İttifakı adayı Abdullah Öğe’ye Allah’ın izni ile seçimleri kazandıracağız. Gümüşhanelilerin farkı olsun dedik. Gümüşhaneliler olarak bizim rengimiz bellidir. Kulaktan duyma laflara inanmayınız. Her zaman AK Partiliyiz ve 20 senedir de oyumuzu veriyoruz. Az önce aklıma bir fikir geldi, kendiliğinden geldi. Haber özgürlüğünü yayanlar ve herkesten rica ediyorum. Gümüşhaneliler Derneği’nde yapılacak olan bu konuşmayı herkesin sosyal medya hesabından paylaşmasını bekliyorum. Bu vesileyle 3 bin kişiye 5 bin kişiye ulaşmış oluruz” dedi.

“SİZLERDEN YETKİ VE DESTEK İSTİYORUZ”

Çerkezköy’de seçimleri Cumhur İttifakına kazandırmak için canla başla çalışan bir kadronun olduğunu ifade eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, “Allah razı olsun Cumhur İttifakı kadroları çok güzel bir yönetim kurdu. Çok güzel adayımız ve meclis üyesi adayımız var. Çerkezköy’e hizmet için sizlerden yetki ve destek bekliyoruz. Gümüşhanelilerden başka partiye oy çıkmayacağını biliyoruz. Meclis üyesi adayı Gümüşhaneli avukat Şeyma Yegin kardeşimizin arkasındayız” dedi.

“DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİNİZ”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’da dışarıdaki dedikodulara çok itibar edilmemesi gerektiğini belirterek; “Anadolu güzergahında Erzurum Gümüşhane güzergahında mihenk taşı olmuş mümtaz vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Dışarıdaki dedikodulara itibar etmeyin. Gönlümüzden geçen çok daha güzel yerlere vermek Şeyma kardeşimizi ama Allah sesimizi duydu. Ve istifa eden bir arkadaşımızın yerine geçti. İnşallah o da mecliste sizleri temsil edecek” dedi.

“SİZLERLE BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR”

Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi Şeyma Yegin de konuşma gerçekleştirerek, “ Kıymetli büyüklerimiz bana böyle bir fırsat verdiler. Vatanımıza, milletimize, Gümüşhane’mize, ilçemize hayırlısı olur. Desteklerinizi bekliyorum. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yerde çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerde bizlerle olursanız Çerkezköy için başaramayacağımız şey yoktur” dedi.

“ÇÖPTE, ÇAMURDA, ÇUKURDA DERECE ALMIŞ BİR BELEDİYE VAR”

Gümüşhanelilerin hayatının önemli yerinde olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, “Bu akşam kendi evimde ve derneğimdeyim. Çünkü Gümüşhane benim ikinci vatanımdır. Babam çocukluğumda şehir dışına çıktığında Gümüşhaneli dostlarının yanına bırakıyordu. Gümüşhaneli hemşerilerimiz ile büyüdüm. Birlikteliğinizi ve samimiyetinizi görmek beni mutlu ediyor. Çocukluğum burada geçti, beraber çalıştık ve beraber işler yaptık. Gümüşhaneli hemşerilerim ile her zaman gurur duymuşumdur. Kardeşiniz olarak Gümüşhanelilerin ticaretinde, yaptıkları işlerde ne kadar titiz olduklarını gerçekten her yerde ifade etmişimdir. Sizlerle burada olmaktan da mutluluk duyuyorum. Teşkilat olarak bir yola çıktık. Genel Merkezimiz 13 birbirinden değerli arkadaşımızın arasında belediye başkan adaylığını bana tebliğ etti. Cumhur İttifakı ile 15 Temmuz öncesinden birlikteliği beraber sağladık. Bu güçle sizlerin desteği ile Çerkezköy’lü hemşerilerimize hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Çerkezköy beş yıldır belediyecilik anlamında her mahallede hizmetten mahrum bırakılmıştır. Sadece ‘Sevdamız Çerkezköy’ demek yetmiyor. Sevdamız Çerkezköy diyenlerin sevdasının ve niyetlerinin de başka bir şey olduğunu beş yılda görmüş olduk. Çerkezköy mahalleleriyle beraber Tekirdağ siyasetine kurban edilmemelidir. Çerkezköy’ün tüm mahallelerinde iki günde bir sular kesiliyor. Bazı mahallerde ikinci katlara su çıkmıyor. Çerkezköy’ümüz belediye hizmetleri anlamında tüm mahalleleriyle birlikte beş yılda mağdur edilmiştir. Çerkezköy’de neredeyse su faturaları doğalgaz faturalarını geçiyor. İçmediğimiz su ile Türkiye’nin en pahalı faturasını ödüyoruz. Tekirdağ ve Çerkezköy’de beceriksiz belediye yönetimi ile karşı karşıyayız. İçmediğimiz suyu bırakın sebze meyveyi yıkayamıyoruz. Üstüne pahalı fatura ödüyoruz. Temiz suyu getiremiyorsa başka ne iş yapacaklar. Suyunu, kaldırımını yolunu yapamayan, çöpte çukurda çamurda derece almış bir zihniyetin maalesef yönetimi ile karşı karşıyayız” dedi.

“TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Projeleri hakkında bilgi veren Öğe; “Çerkezköy’ün alt yapı sorunları bitmiş değildir. Çerkezköy’de çöken belediye hizmetlerini yeniden yerine getirmemiz gerekiyor. Belediyelerin yapacağı iki iş vardır. Çerkezköy’de yaşayan halkına eşit ve adil hizmeti götürmesi lazım. Bu belediyelerin asli görevidir. Lütuf değil hizmet olarak yapması gerekiyor. Çerkezköy’de sökülen Pazar yeriyle Kızılpınar’da Kapalı Pazar yeri yaptık diye övünen bir belediye var. Park yaptık diye övünen belediye parkların güvenliğini ve temizliğini bile sağlayamıyor. Heykelde, çöpte, çamurda, çukurda dereceleri var. Bizim bu vaatlere artık karnımız tok. Sizlerin destekleriyle kadrolarımızla göreve geldiğimizde tüm sorunları çözeceğiz. Sorunların çözümünü de biliyoruz. Cumhur İttifakı belediyelerinin Türkiye’de marka ve referans olduğunu herkes biliyor. Bizler söylediklerimizi yaparız. Son beş yılda Cumhur İttifakı belediyelerinin nasıl geliştiğini görmektesiniz. Ailemiz ile pikniğe gidelim dediğimizde Çerkezköy’ü terk ediyoruz. Ailece piknik yapacağımız bir alan yok. Piknik alanı yaptık dedikleri yerde hem spor, hem mangal, hem oyun hem de alkol alınıyor. Vatandaşlar bu alana ailesi ile gidemiyor. Kızılpınar Kocameşe’deki piknik alanı çöpten pislikten geçilmiyor. O bölgede mesire alanı projemiz var. Ayrıca yapay gölet yapıp gençlerimiz için binicilik tesisi yapacağız. Bağlık’ta askeri alanın orada doğal gölet var. Etrafını kır düğün salonu, mesire alanı ve spor tesisi projemiz olacak. Piknik için Çerkezköy’den sıkıp Silivri’nin ve Çatalca’nın köylerinde yer arıyoruz. Çerkezköy daha yaşanılmaz hale geldi. Biz çerkezköy’ü caddesiyle, sokaklarıyla, alt yapısıyla, sosyal alanlarıyla daha yaşanabilir ve mutlu bir şehir yapma hayalimiz var. Bunlar cesaretli işlerdir ve bizlerde o cesaret vardır. Gümüşhaneli hemşerilerimizden sadece biz varız değil, tüm çevremizle varız demesini istiyoruz. İnşallah da bu desteği göreceğiz. Bu kadrolara inanın, biz üzerimize düşeni yaparız. Gümüşhaneli hemşerilerimizi mahcup etmeyiz. Çerkezköy’e güzel hizmetler yapma niyetimiz var. Tüm hemşerilerimizin hizmetkarı olma niyetimiz var. Sadece Çerkezköy diyoruz. Bizim derdimiz gayemiz sizlere hizmet etmektir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!