Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ABDULLAH ÖĞE’DEN “VELİKÖY’DEN UYARIYORUM” DİYEN VAHAP AKAY’A YANIT

ABDULLAH ÖĞE’DEN “VELİKÖY’DEN UYARIYORUM” DİYEN VAHAP AKAY’A YANIT
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Çerkezköy’de belediye dahil çalışanları tehdit ederek, emekçileri tehdit ederek, sendika üyelerini, yöneticilerini tehdit ederek, iş yeri sahiplerine racon keserek kusura bakmayın seçim kazanamazsınız. Yapmadıklarınızı anlatın. 10 yıl boyunca Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, Bağlık Mahallesi’nde, Veliköy Mahallesi’nde, Kızılpınar Mahallemizde neler yapmadığınızı anlatın. Vatandaşlarımıza hesap verin” dedi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Veliköy’de gerçekleştirdiği iftar programı öncesi yapmış olduğu konuşmasında, sendika üyelerine baskı yaptığı gerekçesiyle Türk Metal Sendikası yönetimine sert eleştirilerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’a sert sözlerle yüklendi. Öğe; “Çerkezköy’de belediye dahil çalışanları tehdit ederek, emekçileri tehdit ederek, sendika üyelerini, yöneticilerini tehdit ederek, iş yeri sahiplerine racon keserek kusura bakmayın seçim kazanamazsınız. Yapmadıklarınızı anlatın. 10 yıl boyunca Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, Bağlık Mahallesi’nde, Veliköy Mahallesi’nde, Kızılpınar Mahallemizde neler yapmadığınızı anlatın. Vatandaşlarımıza hesap verin” dedi.

“BİR TANE DÜZGÜN İŞLERİ YOK”

İftar programı öncesinde konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, 31 Mart yerel seçimlerinde Abdullah Öğe ve Cüneyt Yüksel’e destek istedi. Sonrasında Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Dün bu meydandan Veliköy Mahallesi’ne neler yaptıklarını söyleyemeyenler maalesef gündemi farklı yollara çekerek konuyu yapılmayan hizmetlerden siyasete doğru yönlendirmeye çalışıyorlar. Son 10 yıl boyunca Veliköy’de, özellikle son 5 yılda hiçbir çivi çakmayan arkadaşlar, Çerkezköy’de ‘emeğin kenti’ sloganı atanlar Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımızla birlikte, Çerkezköy’ümüzde faaliyet gösteren ve birçok üyesi bulunan sendikamıza da, çalışan üyelerine de, iş yeri sahiplerine de tehditlere varan konuşmalarla maalesef emekçilerimizin karşısında oldular. Emeğin kenti diyerek Veliköy meydanında bir tane doğru düzgün kapalı durak bile yapmayan arkadaşlar, emekçinin nasıl yanında oluyorlar? Emeğin kenti diyerek sadece sloganda kalan söylemleri Veliköy’de, burada hepimizin gözünün önünde. Veliköy Meydanı’nın durumunu görüyorsunuz. 10 yıldan beri Veliköy’de bir tane düğün salonu dışında hiçbir altyapı çalışması yapılmamış. Çerkezköy’de belediye dahil çalışanları tehdit ederek, emekçileri tehdit ederek, sendika üyelerini, yöneticilerini tehdit ederek, iş yeri sahiplerine racon keserek kusura bakmayın seçim kazanamazsınız. Yapmadıklarınızı anlatın. 10 yıl boyunca Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, Bağlık Mahallesi’nde, Veliköy Mahallesi’nde, Kızılpınar Mahallemizde neler yapmadığınızı anlatın. Vatandaşlarımıza hesap verin. Ondan sonra kalkın emeğin kenti dediğinizde emekçinin yanında olduğunuzu ispatlayın. 5 yıl boyunca siyaseti Tekirdağ’da, Ankara’da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kapısında arayanlar, Veliköy’ü de diğer mahalleler gibi kaderine terk ettiler. Bugün kalkmış Çerkezköy’de ‘şunu yaptık, bunu yaptık’. Her yapmadıklarını 3 dönemdir kataloglarına yazarak seçim propagandası yapıyorlar. Kusura bakmasınlar, insanlar lafa değil hizmete bakıyor. Allah’ın izniyle biz siyaseti ahlaklı yaparak, iftira siyaseti yapmadan, yalan siyaseti yapmadan, bu hizmetleri, birbirinden güzel projelerimizi Veliköylü hemşehrilerimize inşallah kavuşturacağız. Biraz sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Cüneyt Yüksel’in Veliköy’le alakalı projelerini dinleyeceğiz. Hizmet etmeye geliyoruz. Kimseye tepeden bakmaya gelmiyoruz. Biz Veliköylülere hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından vatandaşlar hep birlikte orucunu açtı. Yapılan iftar duasının ardından Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel de konuşma gerçekleştirdi.

“GÜZEL BİR VELİKÖY GÖRECEKSİNİZ”

Yüksel, konuşmasında şunları ifade etti; “Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren Veliköy’ün makus kaderini değiştirmek için geliyoruz. Artık Veliköy’de ‘acaba yoldan karşıya geçerken çocuklarımız sıkıntı yaşayacak mı’ düşüncesini ortadan kaldıracağız. Artık elektrik faturalarını geçen su faturalarının gözükmediği, artık Veliköy’ün çok, çamur, çukurunun konuşulmadığı, Veliköy’ün meydanlarının düzenlendiği, Veliköy’ün özellikle hanımlarının hak ettiği kapalı Pazar yerinin de olduğu bambaşka, güzel bir Veliköy göreceksiniz. Bizler gençlerimiz için gençlik merkezleriyle, kadınlarımız için kadın yaşam merkezlerimizle, emeklilerimiz için emekli aktivite merkezlerimizle Veliköylü hemşehrilerimizin bundan sonra hizmetkarı olmaya geliyoruz. Allah nasip eserse gençlik merkezlerimizde gençlerimiz havuza girebilecek, gençlerimiz bovling oynayabilecek, gençlerimizi üniversiteye ve liseye hazırlanabilecek. Kadın yaşam merkezlerinde de kadınlarımız aynı aktiviteleri yapabilecek. Artık emeklilerimiz para vermeden günlük yaşayabilecekleri güzel emekli aktivite merkezlerine sahip olacak. Muasır medeniyetlerin Mars’a yerleşmeyi planladığı dönemde maalesef biz Veliköy’de, Kızılpınar’da, Çerkezköy’de kapalı otobüs duraklarını konuşan bir kent haline geldik. Bu şehirde maalesef ulaşım çökmüş durumda. Allah nasip ederse bugüne kadar öksüz ve yetim kalmış Veliköy’e, Veliköylü hemşehrilerime, inşallah hak ettiği değeri, hak ettiği hizmeti Abdullah kardeşimle birlikte vereceğiz. Bize olan güveninizi asla boşa çıkartmayacağız” diye konuştu.

“SİYASETÇİNİN NE SÖYLEDİĞİNE DEĞİL, NE YAPTIĞINA BAKMAK LAZIM”

Yüksel, “Siyasetçinin ne söylediğine değil, ne yaptığına bakmak lazım. Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde Veliköy’de şu solumda gördüğünüz binanın onarılmasından başka bu halka, burada yaşayan gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza hangi hizmetin verildiğini veya verilmediğini hepiniz çok daha iyi biliyorsunuz. Sahneye çıktıktan sonra atıp tutmak kolay. Önemli olan icraat yapabilmek, yaptığın icraatları da ortaya koyabilmek. Bu kardeşleriniz inşallah 1 Nisan’dan sonra sizleri mahcup etmeyecek. İnşallah 1 Nisan hepimizin bayramı olsun” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!