Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AHMET ÇETİN; “25 YILDA ÇOK ŞEY BAŞARDIK”

AHMET ÇETİN; “25 YILDA ÇOK ŞEY BAŞARDIK”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin; “Ticaret ve Sanayi odası Başkan adayı olarak söylüyorum, Çerkezköy’e bu yıl 8 milyon dolar yatırım yaptım. Yapmaya da devam ediyorum” dedi.

Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin, Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ni ziyaret ederek muhabirlerin özel sorularını yanıtladı. Kredi sisteminden ve fuarların yurt dışına açılması gerektiğinden bahseden Çetin, 25 yılda çok şey başardıklarını ifade etti.

“SEÇİM TARİHİNİN BELİRSİZ OLMASI CAN SIKICI”

Ahmet Çetin, seçim tarihinin belirsiz olmasının can sıkıcı bir durum olduğunu söyleyerek söze başladı ve tüm adayların başarılı olacağına inandığını ifade etti. Diğer adaylar ile birleşmeye gitme noktasında Çetin, “Herkesin iyi hizmet alması için, göreve layık tüm üyeler, adaylar ile çalışmaya hazırım” dedi.

“KREDİLERDEN TÜM TİCARET ERBABI FAYDALANMALI”

Ticaret ve Sanayi Odasının kredi tarafında eksik kalması konusu hakkında Çetin, bu şikayetlerin kulağına geldiğini, Esnaf Sanatkarlar Odasında olduğu gibi kredi sisteminin gelişmesi gerektiğinden ve başkan olma durumunda gerekli çalışmaları yürüteceğinden bahsetti. Çetin, ticaret ile uğraşan herkesin kredilerden faydalanması için çalışacağını söyledi.

“FUARLAR YURT DIŞINA AÇILMALI”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği fuarların yetersiz olduğu yönünde gelen eleştirilere Çetin, birinci basamağın atlanmadan ikinci basamağa çıkılmasının abes olduğunu ifade etti. Ahmet Çetin, 2,3 ayda bir fuar düzenlenmesinin ekonomik olarak mümkün olmadığını söyledi. Çetin, “Sadece Çerkezköy içerisinde değil, yurt dışında düzenlenecek fuarlar ile potansiyelimizi kullanmalıyız. Çerkezköy dünyaya ihracat yapıyor. Oda temsilcilerinin yurt dışına çıkıp, diğer bölgelerde düzenlenen fuarlara katılıp kendimizi tanıtmamız gerekiyor. Doğru hamleleri yapıp, gerçekçi olmalıyız” dedi.

“25 YILDA ÇOK ŞEY BAŞARDIK”

Ahmet Çetin, güçlü ekip, eğitime verdikleri destek, sosyal sorumluluk projeleri, destek olan basın ile birlikte 25 yılda çok şey başardıklarını ifade etti. Çetin, “Ticaret ve Sanayi odası Başkan adayı olarak söylüyorum, Çerkezköy’e bu yıl 8 milyon dolar yatırım yaptım. Yapmaya da devam ediyorum. İstihdama ve geleceğe yatırım yapıyorum. Bunu sadece birilerinin yapması yetmez” dedi.

“2 DÖNEM BAŞKANLIK HEDEFİM VAR”

Ticaret ve Sanayi Odasının kaynakları noktasında Ahmet Çetin, Çerkezköy Ticaret Odasının kaynaklarının üyelere aktarılması gerektiğini, bunun içinde projelerin olmasının elzem olduğunu ifade etti. Çetin, “Başarmak için ilk adımı atmak lazım. 2 dönem başkanlık hedefim var. Mikro ve Makro planlar var. 1 ve 2 dönemde gerçekleştirilecek planlarımız var. Ayrıca kariyer planlanmamızda gençleri destekleyip, teşvik edip, işi öğreteceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!