Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AHMET ÇETİN’DEN İNSAN KIYMETLERİ OFİSİ

AHMET ÇETİN’DEN İNSAN KIYMETLERİ OFİSİ
Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Yatırımda önceliğimiz insan kıymetleri olacak.” dedi.

Saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Adayı Ahmet Çetin, seçim bölgesinin altını üstüne getiriyor. Çetin ekibiyle birlikte son yaptığı ziyaretlerde ‘En önemli projem’ dediği İnsan Kıymetleri Ofisi’nden bahsetti.

“DONANIMLI İŞ GÜCÜNÜ ÇALIŞMA HAYATIMIZA KAZANDIRACAĞIZ”

Çerkezköy’den Saray’a kadar hemen her gün bir Kapaklı, bir Veliköy ve Kızılpınar bir de bakmışsınız Organize Sanayi Bölgeleri’nde boy gösteren Sarı Liste’nin Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, son ziyaretlerinde ‘En önemli projem’ dediği İnsan Kıymetleri Ofisi’nin üzerinde durdu. Yaptığı ziyaretlerde firma sahiplerine projelerini aktararak, destek isteyen Ahmet Çetin “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yine bir ilke imza atarak ‘İnsan Kıymetleri Ofisi’ projemizi faaliyete geçireceğiz. Böylece nitelikli istihdam hareketini başlatacağız. Nitelikli personel istihdamı için sanayi ve mesleki eğitim ilişkisini güçlendirecek ve çalışma hayatımıza daha donanımlı iş gücünün kazandırılmasının önünü açacağız.” dedi.

KARİYER REHBERLİK BİRİMİ

Sanayi, lise, üniversite iş birliğine çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Bölgemize yeni meslek liseleri kazandırmak için Millî Eğitim Bakanlığı, yerel yönetimler ve OSB’lerimiz ile güçlü bir iş birliği hamlesi yapacağız. Meslek liselerinde yeni bölümlerin açılmasına öncülük edeceğiz. Gençlerimizin yeteneklerine ve potansiyellerine en uygun meslekleri seçebilmeleri, bölgemizin ihtiyaçlarına göre kendilerini geliştirebilmeleri için, ‘Kariyer Rehberlik Birimi’ni oluşturacağız. Sanayi-Lise-Üniversite iş birliğini en üst seviyeye taşımak üzere bölgemizin önde gelen iş dünyası temsilcileri ile eğitim ve camiasını bir araya getireceğiz. ”dedi.

BİRLİKTE KAZANACAĞIZ!

Sarı Liste Adayı Ahmet Çetin, ziyaretlerinde seçim sloganı olan ‘Esnaf, tüccar, sanayici birlikte kazanacağız’ üzerinde de dururken, “Hem seçimi kazanacağız, hem de güçlü yönetimimizle vizyonel projelerimizi hayata geçirerek bölgemizde esnaf, tüccar ve sanayici olarak yine birlikte kazanacağız. İş başına gelir gelmez, evvela üyelerimizin birbiriyle tanışmasını sağlayacağız. Kim, hangi işi yapıyor. Nasıl yapıyor, nerede yapıyor. Ürünler nelerdir. Sanayimiz tedarikini nereden ve nasıl yapabilir. Bir indeks oluşturacağız. Üyelerimize kolaylık sağlayacağız. Hemen önümüzdeki mart ayında ilk tedarik günlerini düzenliyoruz. Sanayicimizle yerel esnafımız arasında köprü kuracağız.” açıklamalarında bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!