Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AHMET YILDIZ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


AHMET YILDIZ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, saha ziyaretlerini sürdürüyor. Çerkezköy’de her kesimden vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Yıldız, ilçede faaliyet gösteren Oda ve STK’ları ziyaret ederek, sorunları dinledi.

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, oda başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Çerkezköy’ün sanayi kenti olması sebebiyle potansiyelinin yüksek olduğunu ifade eden Yıldız, ilçenin gelişimine ve değişimine öncülük etmek amacıyla aday olduğunu ifade etti. Fabrikaların yoğun olduğu ve 213 bin vatandaşın bir arada yaşadığı Çerkezköy’de en büyük sorunun su sorunu olduğunu ifade eden Yıldız, öncelikli hedeflerinin bu sorunu çözmek olduğunu dile getirdi. Yeraltı sularının yanı sıra yer üstü suları da Çerkezköy’e getirerek, ilçenin su sorununu ortadan kaldırmayı hedeflediğini aktaran Yıldız; “Sorunlara kulağımızı kapatmayacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları neyse gidereceğiz. İlçemiz bir sanayi kenti olması sebebiyle su sorunu oldukça fazladır. Bu sorunu çözmek için projelerimiz var. Biz çalışmalarımıza bu yönde yoğunlaşmış bulunmaktayız. İnşallah Çerkezköy’ümüzde değişime ve gelişime öncülük edecek projelerle halkımızın karşısına çıkacağız” dedi. Yıldız’a çıktığı yolda başarılar dileyen ÇTSO Başkanı Çetin, hayırlı olsun dileklerini iletti. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyarette ortak çözüm önerileri de konuşuldu.

“ÇİFTÇİMİZ OLMADAN HAYAT OLMAZ”

Sonrasında Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu’nu ziyaret eden Yıldız, çiftçilerin sorunlarını da dinledi. Çerkezköy’de tarım arazilerinin daha verimli kullanılması amacıyla proje geliştirdiklerini ifade eden Yıldız; “Çok yakında açıklayacağımız projelerimizde çiftçilerimiz için de güzel projelerimiz var. Bir şehirde çiftçi olmazsa hayat olmaz. Biz çiftçimizin önemini ve değerini biliyor. Ayçiçeği ile ünlü şehrimizin tarımsal alanda gelişimine ve değişimine birlikte öncülük edeceğiz” diye konuştu. Ziyareti için Yıldız’a teşekkür eden Ziraat Odası Çerkezköy Şube Başkanı Ali Çolakoğlu, başarı dileklerini de iletti. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyarette güncel sorunlar konuşuldu.

“KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR”

Ardından Türk Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca’yı da ziyaret eden Yıldız, kan bağışına öncülük eden Kızılay kurumunu çalışmalarından dolayı tebrik etti. İlçedeki tüm STK’larla ortak hareket edeceklerini açıklayan Yıldız; “İlçemizin en önemli STK’larından biri olan Kızılay, kan bağışı kampanyalarıyla vatandaşlarımızın hayatlarına can olmaktadır. Bizler bunun bilincinde ve farkındayız. İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kızılay’la ortak çalışma içerisinde hareket edeceğiz” diye konuştu. Ziyareti için Yıldız ve beraberindekilere teşekkür eden Karaca, başarı dileklerini iletti. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyarette güncel sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

“İSTİKBAL GÖKLERDEDİR”

Son olarak Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Yıldız, burada şube başkanı Serkan Karagöz ve yönetimi ile bir araya geldi. Atatürk’ün ‘İstikbal göklerdedir’ sözüne değinen Yıldız; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, zamanında ifade ettiği üzere gökyüzünü koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar sözü ile havacılığın ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir. Bu bağlamda Türk Hava Kurumu’nun gelişimi ve büyümesi ulusumuz için oldukça önemlidir. Yaptığınız çalışmaları takdir ediyor, göreve geldiğimizde birlikte çalışacağımızın sözünü buradan size veriyorum” dedi. Ziyareti için Yıldız ve beraberindekilere teşekkür eden Karagöz, çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyarette güncel sorunlar konuşuldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!