Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AK PARTİ, DERNEKLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK PARTİ, DERNEKLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, yönetim kurulu üyeleri Serkan Sürücü, Buket Er, Nilgün Yaman ve Sare Şirin’le birlikte dernekleri ziyaret etti. Çerkezköy Samsunlular Derneği, Çerkezköy Aksaraylılar Derneği, UMAY Arama Kurtarma Derneği ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden heyet sorunları dinledi.

“HEMŞERİ DERNEKLERİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÖNEMLİ”

Çetintaş ve beraberindekiler ilk olarak Çerkezköy Samsunlular Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Mehmet Özden ve yönetimi ile bir araya gelen Çetintaş, sıkıntıları dinledi. Sıkıntıları çözmek için çalışacaklarını ifade eden Çetintaş, yapacakları çalışmalar hakkında da dernek üyelerine bilgi verdi. Sonrasında Çerkezköy Aksaraylılar Derneği’ni ziyaret eden Çetintaş, hemşeri derneklerinin birlik ve beraberlik için önemli olduğuna dikkat çekerek, Dernek Başkanı Evliya Yalman ve yönetimini kutladı. Derneklerin her zaman yanında olacaklarını kaydeden Çetintaş, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi. 2021 yılının hem Çerkezköy hem de Türkiye için çok iyi geçeceğini ifade eden Çetintaş, Çerkezköy’ün hızlı trenin de gelmesiyle birlikte lojistik üssü olacağına dikkat çekti. Yalman ve yönetimine teşekkür eden Çetintaş, fikir alışverişinde bulunmasının ardından ziyaretini sonlandırdı.

“AFETLERE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

Sonrasında UMAY Arama Kurtarma Derneği’ni ziyaret eden Çetintaş, burada da Dernek Başkanı Mustafa Tokgöz ve yönetimi ile bir araya geldi. Olası depremler için eğitimlerin hızla devam ettiğini vurgulayan Tokgöz; “Daha önce farklı bir dernekte birçok arama kurtarma çalışmasına katıldık. Bölgemiz başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Eğitimli, bilgili ve en önemlisi acil durumlarda ne yapılması gerektiğini bilen bir ekip oluşturduk. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizle ekip arkadaşlarımız hazır bekliyor. Bölgemizde büyük bir deprem bekleniyor. Yetkililer her gün çeşitli çağrılarla depreme karşı hazırlıklı olunması gerektiğini belirtiyor. Bizler de kendimize görev edindiğimiz bu sorumlulukta halkımıza acil durumlarda arama kurtarma hizmeti vereceğiz. Bunun yanı sıra, yangın e sel gibi olası afet durumlarında da ekiplerimizle hazır bekliyor olacağız” dedi. Eğitim faaliyetlerinin önemine değinen Çetintaş da her türlü desteği vereceklerini söyledi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

“HER TÜRLÜ DESTEK VERİLECEK”

Son olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni de ziyaret eden Çetintaş, burada Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetimi ile görüştü. Engellilerin sosyal olanaklarının daha fazla geliştirilmesi ve sorunlarının çözülmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Çetintaş, derneğe her türlü desteğin verileceğini kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!