Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKŞENER: “ESNAFIMIZ PERİŞAN”

AKŞENER: “ESNAFIMIZ PERİŞAN”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde esnafı ve vatandaşları dinleyen Akşener, yaşanan sorunların hepsini dile getireceğini ve yüksek sesle haykırmaya devam edeceğini ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saray ve Kapaklı ziyaretlerinin ardından Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’ne giderek, Pazar esnafını ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun sevgi seliyle karşılanan Akşener’e vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları tek tek dile getirdi. Tüm vatandaşları dinleyen Akşener, notlar aldı, sorunları en yüksek sesle dile getireceklerini ifade etti. Sonrasında ilçe parti binasına geçen Akşener, burada da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“ŞOKTAYIM”

Rumeli göçmeni bir ailenin çocuğu olduğunu ve Trakya’yı iyi bildiğini söyleyerek, açıklamasına başlayan Akşener; “Ben böyle bir şey görmedim kardeşim. Şoktayım. Esnaf gerçekten perişan, alım gücü çok düşmüş, işsizlik hat safhada, üniversite mezunu genç işsizliği çok fazla ve ben gezilerime göreceli olarak ekonomik durumu daha iyi yerlerde geziyorum. Henüz Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve İç Anadolu’yu gezmeye başlamadım. Eğer buralar böyleyse oralar kim bilir nasıldır ve kimse farkında değil. Bu işin bu kertede olduğunun kimse farkında değil.  Biz propaganda için gezmediğimiz için insanlar gerçekten derdini söylüyor. Durum düşündüğümüzden vahim ama el atılmadığı takdirde gerçekten yapısal reformlar, ekonomiye yönelik bir ciddiyet gelmediği takdirde bu işsizlik oranı artacak” Diye konuştu.

“GERÇEK GÜNDEM BAMBAŞKAYMIŞ”

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsünün Türkiye’de salgın hastalık olması durumunda ekonominin daha da kötüleşeceğini ifade eden Akşener; “Türkiye’de salgın haline dönerse o alışveriş işini biraz daha düşürür. Ekonomiyi biraz daha yavaşlatır. Böyle bir sistemin içerisinde istihdam azalır. Özellikle küçük ve orta ölçekli esnaflar açısından söylüyorum. İnanın şaşkınım bu kadar beklemiyordum. Bunun üzerine hep beraber girmeliyiz. Gerçek gündem bambaşkaymış. İki ayda 6 il gezdim ve bana şu ana kadar bir kişi bile ‘Fetö’nün siyasi ayağı kimdir? Kimin ayağı kokuyor kimin ki kokmuyor’diye soran olmadı. Yukarılarda kocaman kocaman rüzgarlar esiyor ama bir kişi bana derdinin dışında bir şey sormadı. Benim çocukluğumda fukaralık diye bir kavram vardı. Bugünlerde aynen öyle” dedi. Ülke gündeminin çarpıtılarak gerçeklerin görmezden gelindiğini sözlerine ekleyen Akşener, “Bunun altını çize çize gitmek zorundayız. Ama bir anda bambaşka bir gündem oluşuyor. Sayın Kılıçdaroğlu’na bir özel olarak sürekli çerçeveleme yapılıyor. Mecbur kalıyorsunuz ona cevap vermeye. Bakın bizden istenen bu. En sonunda da bir dedikodu düzeneği oluyor tepede. Ben bunu hepimiz adına kopartmaya çalışıyorum. Ben eski bir politikacıyım. Gerçek gündem üzerinden yürümeyen siyasetçiyi çarpardı seçmen. Çok uzun bir zamandır kutuplaşma üzerinden yürüttü arkadaşımız bu işi. Bu tuzağı bozacağız inşallah” diye konuştu. Akşener daha sonra partideki vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi ve sorunları yüksek sesle dile getirmeye devam edeceğini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay
    12-03-2020 21:42

    Çok doğru konuşmuşsunuz genel başkanım

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!