Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ALATTİN YILDIZ, BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

ALATTİN YILDIZ, BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Milli Yol Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı birinci olağan kongresi yapıldı. Kongreye tek liste ile giren kurucu başkan Alattin Yıldız, Milli Yol Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan kongre, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı. Ardından Kongre Divanı seçildi. Kongre divan başkanlığına Milli Yol Partisi İstanbul İl Başkanı Ahmet Taşkent, katip üyeliklerine de Batuhan Acar ve Mustafa Öztürk getirildi. Kongre divan heyetinin seçiminin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

“MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN YOLUNDAN SAPMADAN YÜRÜYECEĞİZ”

Kongrede seçim öncesi kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Alattin Yıldız, “Milli Yol Partisi Çerkezköy İlçe 1. Olağan kongremize katılarak bizleri onurlandıran İl Başkanımız Cem Hakan Şalcı, İstanbul İl Başkanımız Ahmet Taşkent, Gelecek Partisi Çerkezköy ilçe Başkanı Veysel Karakoç, Yurt Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Yurt, Türk Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Aladin Tıraş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, UMAY Arama Kurtarma Derneği ve Tekirdağ Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Tokgöz, Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Kenan Topçu ve önceki başkanı Mehmet Özden, BBP Çerkezköy eski ilçe başkanı Murat Yürük’e partililerimize ve basınımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Bizler liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan sapmadan yürüyeceğiz. Milli Yol partisi kısa süre içinde ağır ve emin adımlar ile her kesimin partisi olacaktık. Bu destur ile yola çıktık ve her vatandaşımız bizim için önemli birer bireydir. Milli Yol partisi olarak yeni bir parti olabiliriz. Ancak siyasi geçmişimiz uzun yıllar siyaset yapmış bireyleriz. Uzun yıllar Çerkezköy’de yaşayan biri olarak Çerkezköy’ün sorunlarına hakim biriyim. İlçemizdeki Siyasi partilerle bir araya gelerek çözümlenmesi için gereken çalışmayı yapacağız. Çerkezköy siyasetinde de artık Milli Yol Partisi vardır. Çıktığımız bu yolda başarılı olmamız gerekiyor ve başarılı olmak içinde canla başla çalışacağız” dedi.

“MİLLİ YOL PARTİSİ DOĞRU KONUŞAN, DOĞRU YÜRÜYENLERİN PARTİSİDİR”

Yıldız’ın ardından konuşan Milli Yol Partisi Tekirdağ İl Başkanı Cem Hakan Şalcı da, “Milli Yol Partisi doğru yürüyen, doğru konuşanların partisidir. Milli Yol Partisi hizmette boşa bir saniyesini bile harcayacak parti değildir. Milli Yol partisi milletin huzuru ve güveni ekonomik durumunu iyileştirecek bir siyasi partidir. Bizler uzun yıllar Muhsin Yazıcıoğlu’nun yanında siyaset yapmış ve siyaseti çok iyi bilen kadrolara sahip bir partiyiz.  Bize yetki verildiğinde de insanlarımız çok iyi ve refah içinde yaşanacaktır. Üstün vasıflara sahip ve Muhsin Yazıcıoğlu ile uzun yıllar birlikte siyaset yapan Milli Yol Partisi Genel Başkanımız Remzi Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın yolundan sapmadan giderek hizmet edecek doğru konuşan doğru yürüyen tek liderdir. Partimiz kadrolarında da yer alanlar ve partililerimizde ayni şekilde ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi için aynı görüştedir. Milli Yol Partisi olarak yeni parti olmamıza rağmen halkımızın ilgisi her geçen gün artmakta olmasından mutluluk duyuyoruz. Çerkezköy İlçe kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ALATTİN YILDIZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Yapılan Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçime İlçe Kurucu başkanı Alattin Yıldız tek aday ve tek liste ile girdi. Kongreye katılan partililerin tamamının oyunu alarak Alaattin yıldız ilçe Başkanı seçilirken, ilçe Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine, Ziya Yolcu, Sabahattin Yıldız, Aziz Sağlam, H.ibrahim Özdemir ve Orhan Akyüz seçildi. İl delegeliklerine, Alattin Yıldız, Ziya Yolcu, Sabahattin yıldız, Aziz  Sağlam, H.ibrahim Özdemir, Nurhan  Akyüz, Ayhan Ergenç, İbrahim Aksilmez, Oğuz Kaan Kara, Ayşegül Yıldız ve Ömer Akyıldız seçildiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!