Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ALFEMO ÇERKEZKÖY MAĞAZASI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

ALFEMO ÇERKEZKÖY MAĞAZASI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Ülkemizde son yıllarda mobilya sektörünün öncü markalarından olan Alfemo 93’üncü mağazasını Çerkezköy’de açtı. Alfemo Çerkezköy Mağazası İşletmeciliğini Çerkezköylü sanayicilerden, Tekirdağ ve Çerkezköy Belediyesi eski Melis Üyesi Ömer Kılınç ve ailesi yapıyor. Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesi PTT karşısında hizmet vermeye başlayan Alfemo, Çerkezköy mağazasının açılışına yoğun katılım oldu.

YOĞUN KATILIM OLDU

Alfemo Çerkezköy Mağazası’nın açılış töreninde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Alfomo Genel Müdürü Yusuf Satıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy eski Kaymakamı Abdullah Durukan, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Zenginal, Çerkezköy Belediye Meclis yeni ve eski üyeleri,  Çerkezköylü hayırsever iş adamları Serkan Karagöz ve Ahmet Çetin, Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanları Op. Dr. Ahmet Türker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak, Hastane Genel Müdürü Alper Atasoy, Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. İlkay Kırkaç, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, esnaflar Kılınç ailesinin yakınları, sanayi kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.  

 KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış töreninde konuşan Ömer Kılınç, açılışa katılanlara tek tek teşekkür etti. Kılınç, “Bir buçuk ay sonra Çerkezköy’e gelişimin 49’uncu yılı olacak. Burası bizim 5’inci mağazamız. 4 bin 500 metrekareye ulaşmışız. Ben çok şanslıyım. Çok iyi bir ailem var. Bu işleri bir kızım, 2 oğlumla beraber götürüyoruz” dedi.  

 “ÇERKEZKÖY HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”

Kılınç, “ Çerkezköy benim geldiğimde bugünkünden daha küçük bir ilçeydi. O dönemlerde nüfus az olduğundan insanlar daha huzurlu ve mutluydu. Keşke sanayimiz bu kadar büyümeseydi, başka yerlere gitseydi gelip geçiciyiz. Şu an Çerkezköy Türkiye’de 5 lojistik merkezinden biri. Yakında hızlı trenimiz gelecek. Böyle bir Çerkezköy’e geldik. İnşallah daha fazla insana iş, aş açılır da çocuklarımız bu işyerlerinden nasiplenir” dedi.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 Alfemo Genel Müdürü Yusuf Satoğlu’da yaptığı konuşmada, ”Bugün Çerkezköy’de olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.  Pandeminin yarattığı ekonomik zorluklar içinde, Çerkezköy’de bu yatırımı yapan Ömer bey ve ailesine teşekkür ediyorum. hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 "BUGÜN BURADA BULUNMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Törende son konuşmayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptı. Albayrak, “Çerkezköy’deki dostlarımla bugün beni bir araya getirdiği için Ömer Kılınç’a teşekkür ediyorum. Böyle güzel günde mağazanın açılışında bulunmaktan da mutluluk duyuyorum. Açılışını yaptığımız bu mağazanın Kılınç ailesine hayırlı olmasını ve bol kazançlar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi alkışlarla kesildi sonra davetliler mağazayı gezerek mağaza yetkilerinden satışı yapılan ürünler hakkında bilgi aldılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!