Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ALPEREN AYAZ, ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

ALPEREN AYAZ, ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ
Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Alperen Ayaz Muğla’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olmasının ardından Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen uluslararası 4.  Multi European Games şampiyonasında altın madalya kazandı.

Çerkezköy ve Tekirdağ’ın gururu olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Alperen Ayaz altın madalya ile Türkiye’ye dönmekten son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Alperen Ayaz, “Türkiye şampiyonluğunu kazanmamdan sonra hedefim Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası 4. European Games Teekwondo şampiyonasında da altın madalya almayı hedeflemiştim. Bu şampiyonada da başarılarımı devam ettirdim. Ülkeme altın madalya ile dönmenin sevicini yaşadım.  Birincilik kürsüsünde İstiklal Marşımızın okunması da ayrı bir gurur ve sevinç oldu benim için. Bu şampiyonada çok güçlü rakipler ile mücadele ettim. Maçlarda zorlandığın dakikalar olmasına rağmen yılmadım. Rakiplerimim aksayan yönlerini iyi analiz ederek onları mağlup etmeyi başardım. Şimdi hedefim Avrupa ve sonrasında da dünya şampiyonluğunu kazanmak. Antrenörüm olan Milli Antrenör babam Vural Ayaz’a da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki şampiyonalarda da hedefim aynı şekilde ülkeme altın madalyalar kazandırmak olacak. Çalışmalarımı bu yönde aksatmadan devam edeceğim” dedi.

“ALPEREN TEKİRDAĞIMIZIN GURURU OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Alperen Ayaz’ın Antrenörlüğünü yapan milli Antrenör Vural Ayaz’da, “Kulübümüzde yer alan tüm sporcularımız gibi Alperen de hırslı ve devamlı kazanma arzusunda olan sporcu. Her şampiyona ve turnuva öncesi çık sıkı bir çalışma içerisinde bulunmakta ve çalışmalarını da aksatmadan sürdürmektedir. Bir sporcunun başarısı çalışmalarını aksatmadan ve program dahilinde yapmasından ve antrenörünün verdiği taktikleri maçlarda uygulamasından geçmektedir. Maç esnasında rakibi karşısında verilen taktikleri doğru ve zamanında uygulayamayan sporcu başarılı olamaz. Alperen Ayaz bugüne kadar verilen tüm taktikleri maçlarda rakibine göre yerinde ve zamanında uyguladı. Hem oğlum hem de sporcum olan Alperen Ayaz’ın önü ve ufku açık. İnşallah Avrupa ve dünya şampiyonluğunu da kazanacaktır. Bu nedenle bu şampiyonalara çok daha sıkı şekilde çalışarak hazırlanacağız. 15 gün içinde bir Türkiye ve de bir de Bulgaristan’da düzenlenen Uluslararası 4. Multi European Games şampiyonasında şampiyon olmasından ülkemize ve bizlere ayrı bir gurur yaşatmasından dolayı çok sevinçliyim. Şimdi hedefimiz Avrupa ardından dünya şampiyonluğunu kazanmak. Bizlere her zaman desteğini esirgemeyen ve her daim sporcunun ve sporun yanında olan belediye Başkanımız Vahap Akay’a da destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!