Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ALPEREN AYAZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ALPEREN AYAZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Alperen Ayaz Muğla’da düzenlenen Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında 68 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün Milli antrenörü ve ayni zamanda milli sporcu Alperen Ayaz’ın da babası ve antrenörü olan Vural Ayaz şampiyona ile ilgili şu açıklamada bulundu; “26-31 Mayıs tarihlerinde Muğla’da düzenlenen gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına 73 ilden 869 kulüp toplamda 3 bin sporcu ile katıldı. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen şampiyonaya ilgi büyük oldu. Alperen Ayaz 68 kilo kategorisinde müsabakalara katıldı ve bu kategoride 83 sporcu madalya için kıyasıya mücadele etti. Alperen Ayaz şampiyonada 7 rakibi ile karşılaştı ve her birini açık ara yenerek birinci gelerek şampiyon oldu. Çerkezköy’ümüze ilimiz Tekirdağ’a ve Türkiye şampiyonluğu kazandıran Alperen Ayaz Bulgaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Teakwondo Şampiyonasına direk olarak katılacak”dedi.
“HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU”
Vural Ayaz şöyle devam etti, “68 kiloda Türkiye şampiyonu olan Alperen Ayaz’ın yeni hedefi Bulgaristan’da düzenlenecek olan turnuvada Dünya Şampiyonluğunu da kazanmak. Bu nedenle bu şampiyonaya da sıkı bir çalışma yaparak katılacağız. Bu güne kadar bir çok şampiyonluklara imza atan Alperen Ayaz Çerkezköy’ün ve İlimiz Tekirdağ’ın gururu olmaya devam eden istikrarlı sporcularımızdan biri ve her şampiyona öncesi hırslı bir şekilde çalışma yapması ve verilen taktikleri maç sırasında yerinde kullanan bir sporcumuz. Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak kulübümüz sporcuların her biri Alperen Ayaz gibi işini severek daha iyi yerlere gelebilmek için  çalışmalarını aksatmadan yapıyor ve maçlarda da  güzel bir mücadele veriyorlar. Bizlere her zaman destek veren ve her daim sporcunun yanında olan ve ilçemiz sporunun kalkınmasına katkı sağlayan Çerkezköy belediye başkanımız Vahap Akay’a da  destekleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
“TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUMU HALKIMIZA HEDİYE EDİYORUM”
Türkiye şampiyonu olan Alperen Ayaz da, “Bu güne kadar katıldığım turnuva ve şampiyonalarda birçok şampiyonluklar elde ettim. Muğla’da düzenlenen Gençler Türkiye şampiyonasında elde ettiğim Türkiye şampiyonluğum benin benim 3. Türkiye şampiyonluğum oldu. Çok mutluyum. Elde ettiğim bu Türkiye Şampiyonluğumu ilimiz Tekirdağ ve ilçem Çerkezköy Halkına hediye ediyorum. Taekwonda sporu benim bir yaşam biçimim oldu ve şimdi hedefim Dünya şampiyonluğunu elde etmek ve çalışmalarımı buna göre bir iki gün içinde başlayacağım. Avrupa şampiyonasında çok daha güçlü rakiplerle karşılaşacağımı biliyorum ve bu nedenle çok daha sıkı bir çalışma yapacağım. İnşallah Bulgaristan’dan ilimize ilçemize Dünya şampiyonu olarak dönmek olacak. Antrenörüm olan babam Vural Ayaz’a da bana verdiği emekleri boşa çıkartmadım babama da çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere her zaman destek olan belediye başkanımız Vahap Akay’a da sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!