Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ALTIN: “TÜM SÜRECİ CİDDİYETLE YÜRÜTÜYORUZ”

ALTIN: “TÜM SÜRECİ CİDDİYETLE YÜRÜTÜYORUZ”
Çerkezköy’de faaliyet gösteren Arf Yangın Söndürme Sistemleri İşletme Sahibi Erkan Altın, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çerkezköy’de yapılara güvenli sistemler inşaa ettiklerini belirten Altın, bunun yanı sıra su ve kalorifer sistemlerinin de montajını ve kontrolünü titizlikle yaptıklarını dile getirdi.

Alanında marka ve öncü konumda bulunan Arf Yangın Söndürme Sistemleri, Çerkezköy başta olmak üzere Trakya bölgesine hizmet veriyor. Montaj sonrası servis sistemleri de olduğunu ifade eden İşletme sahibi Altın; “Yangından korunma amacıyla bulundurulan yangın söndürme tüplerinin kontrolü ve dolumu da belirli periyotlarla yapılmaktadır. Listemize dahil ettiğimiz ve satışını gerçekleştirdiğimiz tüm yangın tüplerinin düzenli kontrolünü yaparak eksiklerini gideriyoruz” dedi.


“GÜVENLİK İHMALE GELMEZ”
Çerkezköy’de bir marka konumunda bulunan ve yapıların daha güvenli olması amacıyla titizlikle işlemlerini yürüten Arf Yangın Söndürme sistemleri aynı zamanda kalorifer ve su tesisatı montajı da gerçekleştiriyor. Üstün ve kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İşletme Sahibi Erkan Altın; “Alanın konumu ve bina yapısı keşif edildikten sonra projelendirme çalışmaları tamamen profesyonel mühendisler tarafından gerçekleştirilmektedir.  Söndürme sistemini montajı sonrası gereken servis desteği de Arf Yangın tarafından sağlanmaktadır. Zaman içinde boşalan yangın tüpleri ve otomatik sistemlerdeki söndürücü madde depoları dolum hizmeti kapsamında doldurulmaktadır. Süreci titizlikle yürütüyoruz. Güvenlik ihmale gelmez. Müşterilerimizin herhangi bir sıkıntı yaşamaması için önlemimizi önceden alıyoruz. Yangın ile ilgili tüm yasal standartlara uymak, ürünlerimizi bu standartlar çerçevesinde imal etmek, yine bu standartlara göre montajını sağlamak dikkat ettiğimiz diğer hususlardır" ifadelerine yer verdi.


“GÜVENLİ YAPILAR İÇİN ARF YANGIN YETER”
Uzun ömürlü ürünler kullanılarak yapıyı daha da sağlamlaştırdıklarını belirten Altın, problemlere de etkin ve hızlı çözüm sunduklarını belirtti. Altın; “Çözüm ortağınız olarak karşılaşacağınız tüm problemlerde yanınızdayız. Hem yatırımlarınızın korunması hem de can güvenliğinizin sağlanması için size Arf Yangın yeter” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!