Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AS, “GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KADROSU İLE GELİYORUZ”

AS, “GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KADROSU İLE GELİYORUZ”
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından sürdürdüğü seçim çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Yeni dönemde güçlü bir yönetim kadrosu ile yeniden göreve talip olduğunu belirten As; “Tüm esnafımız için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Mustafa As, gazetemize yaptığı açıklamada oda seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini belirterek, “Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmeye başladık. Bu çalışmalarımızda tüm şoför esnafımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarımız çok iyi. Nereye gitsek esnafımızın bize karşı ilgisi oldukça büyük olması ve yeniden bizleri iş başında görmek istemelerini belirtmelerinden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu güne kadar şoför esnafımızın sıkıntılarının çözümü konusunda ne yapılması gerekiyor ise yasalar kapsamında sıkıntıların çözümlenmesi için uğraştık. Bilindiği gibi şoför esnaflığı meşakkatli ve zor bir iş. Sıkıntılar saymakla bitmez. Biri çözümlense bir başka sıkıntı meydana geliyor. Lakin biz bu sıkıntıların tamamen olmasa da en aza indirilmesi için mücadelemizi yaptık. İnşallah yeni dönemde de çözüm bekleyen sıkıntılarımızı çözümlemek için gereği yapılacak. Şunu da ifade etmek istiyorum. Bu yeni döneme çok daha güçlü bir kadro ile göreve geleceğiz ve çözüm bekleyen sıkıntıların da çözümlenmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“SIKINTILARIMIZ BÜYÜK”

As şoför esnafının sıkıntılarının büyük olduğunu da ifade ederek, “Artan piyasa şartları ve akaryakıt fiyatları karşısında şoför esnafımızın sıkıntıları da devamlı artıyor ve biri çözümlense bir başka sıkıntı çıkıyor. UKOME‘ye taleplerimizi, beklentilerimizi ve çözümlenmesi gereken sıkıntılarımızı gerek yazılı gerekse sözlü olarak devamlı aktardık. Bazı sıkıntılarımız çözümlenmiş olsa da çözüm bekleyen daha sorunlarımız var. Bizler şoför esnafı olarak gerçekten çok zor ve meşakatli bir mesleği icra ediyoruz. Devamlı olarak akaryakıt fiyatlarının yükselmesi ve bunun yanında yedek parça fiyatlarının da aynı şekilde yükselmesi biz şoför esnafını oldukça zorladığı gibi çok zor durumda bıraktı. Sıkıntılarımızdan biri de bu. Tüm temennimiz yeni yılda birçok sıkıntımızın çözüme kavuşması ve beklentilerimizin de en aza indirilmesi konusunda gerekli çalışmamızı sıkı şekilde yaparak esnafımıza bir nefes aldırmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla güçlü bir şekilde göreve geldiğimizde yönetim olarak tüm esnafımız ile birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar ile sıkıntılarımızın üstesinden gelmeye çalışacağız. Ben değil biz yaptık desturu ile çalışmalarımızı yapacağız ”diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!