Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AS: “ŞOV SİYASETİNİ BIRAKIN”

AS: “ŞOV SİYASETİNİ BIRAKIN”
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As; “Lafla peynir ekmek gemisi yürümez arkadaş. Bunları söylerken esnafımız geçmişteki başarılarımıza bakacak ona göre oyunu verecek diye düşünüyorum. Bu arkadaşımız her konuşmasında artık şov siyaseti, çamur siyaseti yapmaya başladı” dedi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, basın açıklamasında bulundu. Ada Kıraathanesi’nde şoförlere seslenen As, yapılan eleştirilere de cevap verdi.

ÇALIŞMALARINI AKTARDI

Başkan Mustafa As, toplantıda önce seçildiği tarihten bu güne kadar yaptığı çalışmaları tek tek sıralayarak şoför esnafına anlattı. Oda esnafının bazı sıkıntılarının çözümlendiğini ancak çözü bekleyen sorunlarında yeni dönemde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi. As, “Odamız üyesi tüm esnafımız bizim için değerlidir sizlerin sıkıntısı bizlerin sıkıntısıdır ve bu nedenle sorunlarımızın çözümü için gereken çalışmayı yönetim kurulu üyelerimizle el birliği içinde çözüme kavuşturmak için çalıştık. Ancak takdir edersiniz ki sıkıntılarımız bizim istediğimiz şekilde acilen çözüme kavuşmuyor ve birçok prosedüre takılıyor. İnşallah yeni dönemimizde çözüm bekleyen sıkıntılarımızı da tamamı olmasa da en önemlilerini öncelikle çözüme kavuşturacağız” dedi.

RECEP ŞAHİN’İ ELEŞTİRDİ

Mustafa As oda çalışmalarından söz ettikten sonra, kendisine yönelik eleştirilere de cevap verdi. As; “Esnafımızın sorunlarını bilen, esnafımıza hizmetkar olmaya geliyoruz diyen iki aday arkadaşım bu güne kadar şoför esnafımıza ne gibi katkı sağladıklarını merak ediyorum. Bunu söylesinler. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin arkadaşımız iki dönemdir seçim yarışına girdi, kaybetti. Şimdi de seçimi kaybettikten sonra 4 yıl boyunca hiçbir esnafın yanına uğramamış, hal hatır sormamış hiçbir sorununu paylaşmamış, seçimlere iki ay kala çıkıyor, ‘Ben şu kişiyi destekliyorum’ diye beyanat veriyor. Önce o zaman bu arkadaşımız bu kadar iddialı açıklamalar yapıyor, muhtarlık görevini bırakacak, istifa edecek, bu görev bana az geliyor, ben daha aktif görev alıp şoförler ve otomobilciler odasında, esnafa hizmet vereceğim deyip cesareti varsa çıkacak aday olacak. Öyle yağma yok. Seçimi kaybedip tekrar muhtarlığa dönmeyecek. Çünkü şu anda onu seçen mahalleye haksızlık ediyor. O görevi beğenmiyorsa boşuna orayı, işgal etmeyecek. Şunu da söyleyeyim, bu arkadaşın üzerine şu anda kayıtlı bir ticari araç dahi yok. Nasıl esnafın sorununu çözecek anlamış değilim” dedi.

DERNEĞİNDE BAŞARI SAĞLAYAMADI

As, Fikret Tanyeri’yi de eleştirerek, “Aday arkadaş Fikret Tanyeri’ne de şunu sormak istiyorum. Bu arkadaşımız şu anda hala hazırda Servis Araç Sahipleri Derneği Başkanı. Varlığı yokluğu belli olmayan, bildiğim kadarı ile hiç üyesi de kalmayan bir dernek. Zaten bu arkadaşımız burada bir başarı sağlasa idi servisçi arkadaşlar ikinci bir derneği (Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği’)kurulmasına gerek duymazlardı” dedi.

“ŞOV SİYESETİNİ BIRAKIN LAFLA PEYNİR EKMEK GEMİSİ YÜRÜMEZ”

As, Tanyeri’nin eleştirilerine de şöyle cevap verdi, “Şimdi diyor ben sorunları biliyor ve çözüme kavuşturacağım. Arkadaş hala bir derneğin başkanısın sorunları biliyor ve çözeceksen kimse senin elini kolunu bağlamıyor çözüm üretebilirsin. Ama ben Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olduğum süre içerisinde bir kere gelip esnafımızın şu sorunu var deyip paylaşım yapmamış. Şimdi ben bunları biliyor ve çözeceğim diyor. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez arkadaş. Bunları söylerken esnafımız geçmişteki başarılarımıza bakacak ona göre oyunu verecek diye düşünüyorum. Bu arkadaşımız her konuşmasında artık şov siyaseti, çamur siyaseti yapmaya başladı. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım korsan araç çalıştırıyormuşuz. Söyleyin plakaları hep beraber gidelim şikayet edelim. Çünkü yok böyle bir şey. 2021 yılı temmuz ayında hizmet aracımız elektrik aksamında oluşan bir arıza sebebi ile Edirne otobanında seyir halinde iken alev aldı yandı. Biz araç içindeki arkadaşlara bir şey olmadığına sevindik. Mala gelsin cana gelmesin dedik. Ama bu arkadaş maalesef bu konuyu devamlı gündeme getirip sanki kasıt varmış gibi bir algı oluşturuyor. Niye gitmişim birlik başkanına haber vermişim. Tabiki ona durumu bildireceğim. Benim üst birliğim kalkıp sa kanarya seveler derneğine mi bilgi vereyim. Taksimetre ayarı pahalı diyor madem ucuz var bul. Şart değil başkan olması. Gelsin en uygun yer varsa söylesin biz de arkadaşları oraya yönlendirelim. Bizler odalar olarak bunların çalışmalarını yaptık en uygun olan ücret tarifeleri zaten uygulanıyor. Ben son olarak bizleri tekrar göreve getirdiğiniz takdirde sorunları bilen çözümü konusunda her zaman yanınızda olacağımızın sözünü vermek istiyorum. 23 Ocak 2022 Pazar günü Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak seçimli Olağan genel kurulumuza katılmanızı ve bizlere desteklerinizi bekliyorum. Seçim sonunda esnafımız kazansın diyorum. Göreve geldiğimizde yönetim kurulu arkadaşlarımla ve siz değerli esnafımızla birlikte  çalışmalarımızı birlik ve berberlik içinde yapacağız ve ben değil biz birlikte başardık diyeceğiz. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!