Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AYDENİZ: “ÜLKEDE İYİ ŞEYLER OLUYOR AMA BU SÜREÇTE EKONOMİK KRİZ ALGISI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR”

AYDENİZ: “ÜLKEDE İYİ ŞEYLER OLUYOR AMA BU SÜREÇTE EKONOMİK KRİZ ALGISI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve Yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetimini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Ahmet Aydeniz, Cumhur İttifakı’nın devam edeceğini belirterek; “Ülkede iyi şeyler oluyor ama bu süreçte ülkede ekonomik kriz var algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Askerimiz üç cephede manevraya girdi. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide tüm dünyaya örnek olduk. Bu hükümet 112 ülkede yaşayan 174 bin vatandaşımızı ülkemize getirip yurtlara yerleştirip hijyenik şartlarda korudu. 20 ülkeye dezenfektan yardımı yaptı” dedi.

“SAHAYA İNDİK”

AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, sahaya indiklerini ifade ederek; “Teşkilat olarak sahaya indik ve hafta üç gün mahalle ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Veliköy mahallesinde vatandaşlarımızın çöplerin toplanmaması konusunda yoğun şikayetler alıyoruz. Önümüzdeki seçimlere hazır olmamız gerekiyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı adayımızı geçtiğimiz gün açıkladı. AK Parti’de adaya destek olacaktır” dedi.

“ÜLKEDE KRİZ VAR ALGISI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR”

Aydeniz, konuşmasının devamında; “Ülkede iyi şeyler oluyor ama bu süreçte ülkede ekonomik kriz var algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Askerimiz üç cephede manevraya girdi. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide tüm dünyaya örnek olduk. Bu hükümet 112 ülkede yaşayan 174 bin vatandaşımızı ülkemize getirip yurtlara yerleştirip hijyenik şartlarda korudu. 20 ülkeye dezenfektan yardımı yaptı. Bazı vatandaşlar evimize dört maske gelmedi diye hükümeti eleştirdi. Biz bu kişileri duymuyoruz, görmüyoruz ve kendileriyle ilgilenmiyoruz. Karabağ olayında da ülkemizi savaşa çekme çabaları var. Kıbrıs’ta bizi sevindiren Cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Zor günlerde bu bize güzel bir haber oldu” diye konuştu. Cumhur İttifakı ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Aydeniz; “Birlikte kuvvet doğar” dedi.

HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Yönetim kurulunu belirledikten sonra iade-i ziyaretlere başladıklarını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Ziyaretlerimizi gerçekleştirdikten sonra sahaya ineceğiz ve seçimlere kadar sahada olacağız. Hedefimiz ilk olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri, ardından ise yerel seçimler olacaktır” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay Çiçek
    22-10-2020 22:14

    18yaş 36 yaş mhp oy verdi ama yeter size oy yok yok 2023 akp güle güle

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!