Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AYDIN; “30 AĞUSTOS BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SİMGESİDİR”

AYDIN; “30 AĞUSTOS BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SİMGESİDİR”
Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın; “Hepimizin malumu olduğu üzere 30 Ağustos 1922 tarihinde Yunan işgal kuvvetlerine karşı, şanlı ordumuz tarafından yapılan Büyük Taarruz neticesinde 9 Eylül 1922 tarihinde İzmirimizin de düşman işgalinden kurtarılması ile batılı emperyalist zihniyet topraklarımızdan kovulmuştur” dedi.

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aydın, mesajında tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI

Aydın, mesajında şunları ifade etti; “Şanlı ordumuzun kıymetli ve kahraman mensupları olağanüstü bir gayret ve mücadele ile Dumlupınar’da düşman kuvvetlerini kuşatma altına alıp büyük bir yenilgiye uğratmıştır. Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan ordumuzun kısıtlı imkanlarla, başarılması mümkün olmayan birçok zaferi inancından aldığı güç ile başardığını gördük ve kıyamete kadar göreceğimize de inancımız tamdır. Bir milletin asli gücünün tank, top veya tüfek değil; imanlı ve inançlı evlatlarının olduğunu şanlı ordumuz tarih boyunca defalarca ispatlamıştır. Dönemin en büyük teknolojik imkan ve silahlarının karşısına korkusuzca göğsünü siper eden, gözünü kırpmadan vatan için canını veren kahraman askerlerimiz, bağımsızlığımızın ne kadar önemli olduğunu anlamamız için bize örnek olmalıdır. Zira kundaktaki bebeklerini, yeni gelinlerini, yaşlı anne babalarını Yüce Allah’a emanet ederek vatanın bölünmez bütünlüğünü her şeyin önünde tutup cepheye koşmak;  bağımsızlığımız bizim canımızdan daha kıymetlidir manasına gelir. Biz tarihin en şerefli milletiyiz. Asla boyunduruk kabul edemeyiz. Batılı emperyalist ve kapitalist devletlerin bayrağı altında yaşamaktansa ölmeyi tercih eden bir milletiz. Şanlı bayrağımızın bu topraklarda ilelebet dalgalanması için şehit olmaya can atan bir milletiz. Bizler şehadet makamının, dünyada ulaşılabilecek en büyük makam olduğuna şüphesiz bir şekilde inanmaktayız. O gün yapılan bu tarihi mücadelenin daha ileri bir noktaya taşınması maksadı ile bizler de bilimde, sanayide, teknolojide rahatımızdan feragat ederek çok çalışmalıyız. Yarınlar durup dinlenmeden çalışanlarındır. Türkiyemizi lider ülke yapmak,  teknolojide, sanayi ve bilimde dünyanın en gelişmiş ülkesi olmak zorundayız. Bu da ancak çok gayretli bir çalışma ile mümkündür. İnsan hakları ve toplumsal hayatta da dünyaya örnek olmalıyız. Bize bırakılan bu büyük mirasın karşılığını ancak çok çalışarak verebiliriz. Aziz milletimizin kıymetli evlatlarının çok zeki ve çok çalışkan olduğunu unutmamalıyız. Cennet vatanımız yer altı ve yer üstü kaynakları ile işgücü ile çok büyük potansiyele sahiptir. İnanıyoruz ki aziz milletimiz yine inanılmaz işleri başaracak inanç ve güce sahiptir. Bu duygu ve düşünceler ile aziz milletimizin ve yerel basınımızın kıymetli mensuplarının Zafer Bayramı’nı kutlar, hayırlı çalışmalar ve muvaffakiyetler temenni ederim” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 4
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 4
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!