Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AYHAN ARSLAN; “ARTIK HASTALARIMIZ İSTANBUL’A GİTMEYECEK”

AYHAN ARSLAN; “ARTIK HASTALARIMIZ İSTANBUL’A GİTMEYECEK”
Optimed Hastanesi Çorlu, Çerkezköy ve bölgede faaliyet gösteren basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Arslan, müjdeli haberi kamuoyuyla paylaştı. Çerkezköy’deki hastanede; radyoterapi, medikal onkoloji ve nükleer tıp alanlarına hizmet verecek olan kanser tedavisi onkoloji bölümünü yakın zamanda açacaklarını ifade eden Arslan, önümüzdeki aylarda tam anlamıyla hizmete açacaklarını kaydetti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Optimed Hastanesi’nin düzenlediği programa, Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çalışkan, Çorlu Optimed International Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç, Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül, Optimed Sağlık Grubu İşletme Direktörü ve hastane çalışanları ile Çorlu, Çerkezköy ve bölge basını katıldı.

“TAKDİRLERİN ÜZERİNDESİNİZ”

Kahvaltıda konuşan Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Ayhan Arslan, “Optimed Sağlık Grubu olarak sizleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Siz değerli basın mensupları, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir mesleği icra etmektesiniz. Değerli gazeteci arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktasınız. Halkı bilgilendirmek maksadıyla mesai mefhumu gözetmeden, her şart altında görevini yapmaya çalışan siz değerli basın mensuplarımız, özverilerinizle bütün takdirlerin üzerindesiniz. Optimed Sağlık Grubu olarak 15’inci yılımızı geride bıraktık. Bu süre zarfında Trakya bölgesinde Çerkezköy’de ve Çorlu’da 3 tane sağlık kuruluşu ile hizmet veriyoruz. Çorlu’daki sağlık kuruluşumuz da 1’inci yılını geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl içinde Bulgaristan’da Sağlık Turizmi İrtibat Ofisi oluşturduk. Orada da ülkemize, Trakya’ya sağlık hizmeti almaya gelebilecek olan Bulgaristan vatandaşlarına hizmet veriyoruz. Ülkemizin, Trakya’mızın ileri düzeydeki sağlık hizmetini Balkanlar’da temsil etmeye çalışıyoruz. Aynı şekilde çok yakında da Romanya Köstence’de Sağlık Turizmi İrtibat Ofisi açacağız. Bunu da burada duyurmak istiyorum” dedi.

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Çerkezköy’deki hastanede; radyoterapi, medikal onkoloji ve nükleer tıp alanlarına hizmet verecek olan kanser tedavisi onkoloji bölümünü yakın zamanda açacaklarını ifade eden Arslan, önümüzdeki aylarda tam anlamıyla hizmete açacaklarını kaydetti. İnşaatın bittiğini ve ruhsatlandırma işlemlerinin sürdüğünü ifade eden Arslan, “ Artık hastalarımız bu hizmetler için İstanbul’a gitmeyecek, özel kuruluş olarak Optimed’den de bu hizmeti alabilecekler. Kanser tedavisinde de bölgemize faydamız olacağı için mutluyuz. Bu vesileyle kamu yararı gözeterek emek veren, uzun çalışma saatlerini ve zorlu koşulları önemsemeden fedakârca çalışan, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen siz değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

“BÖLGENİN EN ÇOK HASTA KABUL EDEN HASTANESİYİZ”

Çorlu Hastanesinin bir yılını tamamlamakla birlikte çok iyi bir ekip oluşturduklarını kaydeden Çorlu Optimed International Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç da “Hastanemizde tam kapasite çalışıyoruz. Ciddi şekilde yurt dışından hastalarımız bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığı, Sağlıkta Kalite Standardını değerlendirdiği anketi 1’inci yılımızı doldurduğumuzda bize de uyguladı. Sanırım Trakya’daki en yüksek puanı alarak, hastanemizin sisteminin tam olarak işlediğini göstermiş olduk. Sağlık bir ekip işi, hemşire kadromuz, meslektaşlarımız çok iyi seçilerek hastanemize geldiler. Kimsenin kabul etmediği hastaları kabul edebilecek durumdayız. Üniversite hastanelerinin kabul etmediği hastaları da kabul ediyoruz. Sağlık turizmi açısından da bölgemizin en çok hasta kabul eden hastanesiyiz” dedi.

GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çalışkan da “Sizlerle burada olmaktan son derece mutluyuz. Basın bizim için çok önemli. Hepinize meslek hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi. Programda, meslekte 57’nci yılını geride bırakan gazeteci Seyit Süren’e sürpriz de yapıldı. Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Arslan’ın getirdiği sürpriz pasta karşısında duygu dolu anlar yaşayan Süren, kendisine sürpriz yapan Optimed ailesine teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!