Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BARKIN’DAN ERSEÇKİN’E CEVAP

BARKIN’DAN ERSEÇKİN’E CEVAP
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Aday Adayı Serdar Barkın, geçtiğimiz günlerde Koronavirüsü ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’e cevap verdi.

Barkın, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çin Halk Cumhuriyetinin Wuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan COVİD-19 virüs salgını can almaya devam ediyor. Virüs özellikle Avrupa ülkelerinde çok yaygın ve kontrolden çıkmış bir şekilde ilerliyor canlar alıyor ve bu hastalıkla mücadele etmek için Devletimiz bütün imkanlarıyla seferber olmuştur. Sadece dün 24 saatte İtalya’da 969 kişi hayatını kaybetmiştir. Vaka ve ölümlü sonuçların yükselmemesi en büyük dileğimizdir. Devletimiz en başından bu zamana kadar kontrolü ele almış ve aldığı tedbirlerle vatandaşlarımıza güven vermiştir. Devletimizin bu başarılı süreç yönetimi, göğsümüzü fazlasıyla kabartmıştır” dedi.

ERSEÇKİN’E TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti İlçe Başkanı Erseçkin’e yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki gösteren Barkın, şu ifadelere yer verdi; “Tüm bunlar olurken Devletimizi yıpratmaya yormaya çalışanlar her zaman olduğu gibi şimdide iş başındalar. Dün yapmış olduğu açıklamada; İyi parti Çerkezköy İlçe Başkanı işçiler ve esnaflar için gerekli tedbirlerin alınmadığını söylemiş. Sanırım kendileri gündemi ve Devletimizin yayınlamış olduğu destek paketlerini okumadan ezbere konuşuyor. Kendisini bu süreçte Devletimizin karşısında değil, yanında olamaya davet ediyorum. Bu tür söylemlerin kendisine ve partisine bir fayda getiremeyeceğini bilmelidir. Bu süreçte gerçekten uzak söylemler ile siyasi rant devşirmeye çalışmak siyaset ahlakına da yakışmaz. Gün siyaset yapma günü değil, gün bir olma, birlik olma günüdür. Sonuç olarak; tüm dünyayı kasıp kavuran, bu talihsiz süreci olağanüstü başarılı tedbirlerle Milletimizin güven duygusunu koruyan başta; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde, Devletimizin her kademesinde görev yaparak emeği geçen Bakanlarımız, yetkililerimiz, özellikle sağlık çalışanlarımız, polis, jandarma ve zabıta memurlarımızla birlikte mücadele veren diğer personellere de en kalbi duygularımı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle tüm Çerkezköylülere sesleniyorum evde kal, evde hayat var uyarısında bulunuyorum. Bu süreci dualarla yürek yüreğe atlatacağız. Sabırlı olup kurallara uyalım. Hem güvenlik güçlerimiz hem Adalet teşkilatımız hem de milletimiz bu tür provokasyonlara karşı teyakkuz halindedir. Hep söylediğimiz gibi Türkiye’nin en büyük gücü birliğidir, beraberliğidir, kardeşliğidir” ifadelerini kullandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!