Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BAŞKAN AKAY’DAN TEHDİT OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

BAŞKAN AKAY’DAN TEHDİT OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bir restoranda meydana gelen tehdit olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay, başkanlığında yapıldı. Toplantıda Akay, geçtiğimiz günlerde meydana gelen tehdit olayıyla ilgili açıklama yaptı.

“NE ŞAHSIM NE MECLİS PABUÇ BIRAKMAYACAKTIR”

Akay, yaptığı açıklamasında; “Geçtiğimiz hafta salı akşamı, 3 Meclis üyesi arkadaşımızla Çerkezköy’de bir restoranda yemek yerken, basından da okuduğunuz kadarıyla bir mermi tehdidine maruz kaldık. Çok detaylara girmeden merak eden varsa tabi ki anlatırız. Zaten okumuşunuzdur. Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve Çerkezköy Belediye Başkanlarının yapacağı işlerle ilgili bu şekilde tehditvari işlere ne Çerkezköy Belediye Başkanını, ne şahsım ve inanıyorum ki ne de bu meclis pabuç bırakmayacaktır. Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmadan, kendi doğrularımızla, Çerkezköy adına doğrularla hayatımıza devam edeceğiz. Çerkezköy sokaklarında yine hep birlikte alnımız ak, başımız dik yürümeye devam edeceğiz. Bu noktada bu güne kadar beni telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten meclis üyelerimiz var, Adem Bey var, Mahmut Bey var, Cumhuriyet Halk Partisi var, sevgili Koray Önsel var, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanım, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanım keza telefonla arayıp dileklerini ilettiler. Arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten, bu noktada birlik beraberlik duygumuzu paylaşan herkese ben bir kere daha teşekkür ediyorum. İnanıyorum ve biliyorum ki bütün meclisimizle beraber bu şekilde yaklaşımlara bu şekilde tehdidlere asla boyun eğmeden Çerkezköy'de hizmet süremiz boyunca bildiğimiz yoldan şaşmadan hayatımıza devam edeceğiz diyorum” dedi.

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli de, Belediye Başkanı Vahap Akay’a destek olduklarını ifade etti. Konuyla ilgili kolluk kuvvetlerin gerekeni yapacağını ifade eden İçli; “Bizler bu konuyu şiddetle kınıyoruz. Konunun takipçisi olacağız. Size yapılan hepimize yapılmıştır. Şiddetle kınıyoruz” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel de, olayın bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak; “Burda yapılan hepimize yapılmıştır. Sonuna kadar destek vereceğiz. Tekrardan geçmiş olsun diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Vahap Akay da her iki gruba da teşekkür ederek, konuyla ilgili olarak savcılık soruşturmasının başlatıldığını kaydetti

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!