Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BAYRAM ŞEKERLERİNİ UMAY DAĞITACAK

BAYRAM ŞEKERLERİNİ UMAY DAĞITACAK
UMAY Arama Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Tokgöz, dernek faaliyetlerini anlattı.

UMAY Arama Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Tokgöz, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Tokgöz, hayırseverlerin destekleri ile 538 aileye ulaştıklarını belirtti. Ramazan Bayramı’nda da vatandaşların yanında olduklarını belirten Tokgöz, “Bayramın ruhuna yakışır bir şekilde bu yıl şekerleri biz dağıtacağız. Pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklarımıza bayram şekerlerini, ihtiyaç sahibi 50 ailemize de bayram şekeri ve kolonya paketi ile Ramazan Ayı’nın son iftarlık yemeklerini ulaştırmayı planlıyoruz” dedi.

“538 AİLEMİZE ULAŞTIK”

Tokgöz yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “UMAY Arama Kurtarma Derneği olarak; her yıl titizlikle yürüttüğümüz yardım kampanyasını bu yıl da devam ettirdik. 20 kişilik ekiple gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyamız bu yıl Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Çorlu ilçelerimizi kapsadı. Hayırseverlerimizin yardımlarını büyük bir titizlikle yürüttüğümüz koordineli çalışmalar sonucunda ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde hayırseverlerimizin duyarlılığı ve ekip arkadaşlarımın fedakar çalışmaları sonucu bu yıl 538 ailemize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden gönüllülük esasıyla şeffaf bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalar Tekirdağ Halkı tarafından büyük bir teveccühle karşılanmış ve takdir edilmiştir. Gerek derneğimize yapılan gönüllülük başvuruları gerekse sosyal medya hesaplarımıza gelen övgü dolu mesajlar Tekirdağımızın değerine değer kattığımızın göstergesidir. Halkımızın bu ilgisi bizleri cesaretlendirmiş ve çalışmalarımıza aralıksız devam etme gücü vermiştir. Ramazan Ayı boyunca yaptığımız çalışmalarla 538 ailemize erzak, 3 ailemize eşya, 4 çocuğumuza kırtasiye, 8 bebeğimize bez ve mama, 19 ailemize alışveriş çeki, 12 ailemizin ise çeşitli faturalarını ödemelerine katkı sağladık.

Paylaşım ve yardımlaşma üzerine kurulu olan kültürümüzün güzel geleneklerinden birisi olan şeker toplayan çocuklarımız bu bayram kısıtlama nedeniyle şeker toplamaya çıkamayacak. Yönetim

Kurulumuzun kararı ile bu bayram çocuklarımızın şekerlerini evlerine biz götüreceğiz. Yönetim Kurulu ve gönüllülerimizin desteği ile inşallah Arife Günü 5 bin çocuğumuza bayram şekerlerini, ihtiyaç sahibi 50 ailemize bayram şekeri ve kolonya paketi ile Ramazan Ayı’nın son iftarlık yemeklerini ulaştırmayı planlıyoruz. Pandemi kuralları içerisinde büyük bir hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde; bizlerden desteğini esirgemeyen ve hayır işlerinde bizleri aracı kılan tüm hayırseverlerimize ve dur durak bilmeden emeğini ortaya koyan vefakar gönüllülerimiz ve yönetimime teşekkür ederim. Bu vesileyle Türk-İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!