Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“BEN KONUŞURSAM CHP’LİLER SOKAĞA ÇIKAMAZ”

“BEN KONUŞURSAM CHP’LİLER SOKAĞA ÇIKAMAZ”
Çerkezköy’ün renkli siyasetçilerinden Mustafa Ordu, basın açıklamasında bulundu. Çerkezköy’e kazandırdığı 1445-1446 ada hakkında açıklamalarda bulunan Ordu, CHP yönetimine de tepki gösterdi. Kendisi hakkında konuşulanların kulağına geldiğini belirten Ordu; “Biz bedel ödedik, bedeller ödedik. Kimse benim, senin diye kalkıp konuşmasın. CHP’lilerin bazı konuşmaları var. Ama ben konuşursam sokakta dolaşamazlar. CHP yetkililerine söylüyorum. Konuşmasınlar, işlerini yapsınlar, takip etsinler. Onlar daha benim kim olup olmadığımı tartışacak seviyeye erişemediler” dedi.

Çerkezköy’ün renkli siyasetçilerinden Mustafa Ordu, ilçeye kazandırdığı 1445-1446 ada parseller hakkında açıklamalarda bulundu. Ordu; “1445-1446 Ada dönemin belediyesi tarafından yanlış uygulamayla yeşil alandan çıkarıldı. Biz o gün ki yönetimimizle beraber kararın yanlış olduğunu yaptığımız açıklamalarla belirtmiştik. Fakat ne vatandaşı, ne o gün siyaset yapanları, ne de o günkü belediyeleri temsil edenlere inanmak istemediler. Ama Danıştay’ın vermiş olduğu karar ve tekrar ve Tekirdağ İdare Mahkemesi’ne göndermiş olduğu karar ile 28.09.2022 tarihli mahkemenin belediyeye göndermiş olduğu karar 1445-1446 adaların eski haline dönmesi oldu. Fakat ne hikmetse de bu belediye şuan ki belediyeyi temsil etse de yine belediye temsilcileri tekrar itirazda bulundular. Bu sefer Danıştay 8. dairesi itirazları reddederek tekrar eski haline dönmesini istemiştir. Biz bu işlere büyük emek verdik, bu iş de büyük rant olduğu için benim bu konuda bazı sezgilerim var. Belediyeye yeni düzenlemeye kalkışmış, en doğal hakkıdır. Tabi ancak ben burada mücadele ediyorum. Her ne pahasına olursa olsun eski halinden bir nokta dahi kaldırılırsa tekrar sonuna kadar itirazımı yaparım. Azerbaycan Karabağ’ı çok daha kolay aldı. Ben ve arkadaşlarım beraber bu iş için çok zorlandık ve 57 tane daha gelecek de siyasi yapan insanları kurban verdik. Bunun için arkadaşlardan özür diliyorum. Yaptığımız demek ki doğrudur. 6. ve 8. Danıştay bizim yolumuzun doğru olduğunu onaylamıştır. Bundan dolayı belediyenin şuan yapmış olduğu işlemlerin 2000 ve daha önceki tarihlerdeki yerin imar durumuna uygun gelmesi ve yeşil alandan döndürülüp yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki insanlara hizmet sunulmasıdır” dedi

“BEN KONUŞURSAM SOKAĞA ÇIKAMAZLAR”

Sonrasında CHP yönetimine dair eleştirilerini dile getiren Ordu; “Benim kulağıma geliyor. Aha Mustafa Ordu kim? O bir şey yapamaz, edemez. Şimdi görüyoruz ki Mustafa Ordu haklıymış. Bunu ben demiyorum, Danıştay diyor. Biz bedel ödedik, bedeller ödedik. Kimse benim, senin diye kalkıp konuşmasın. CHP’lilerin bazı konuşmaları var. Ama ben konuşursam sokakta dolaşamazlar. CHP yetkililerine söylüyorum. Konuşmasınlar, işlerini yapsınlar, takip etsinler. Onlar daha benim kim olup olmadığımı tartışacak seviyeye erişemediler. Benim kim olduğumu Ali Ertem’e sorun. Benim kim olduğumu sorgulayanlar belediyeden ağlayarak gittiler. Onlar da ağlayarak gitmesinler, yerel seçimler yaklaşıyor” ifadelerine yer verdi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!