Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“BİZ BİRİZ, BİRLİKTEYİZ”


“BİZ BİRİZ, BİRLİKTEYİZ”
Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe; “Hiç merak etmeyin. İnşallah 31 Mart günü hep birlikte Cumhur İttifakının bayrağını belediyeye dikeceğiz. Birlikte başaracağız, birlikte yol yürüyeceğiz. Biz biriz, birlikteyiz. Biz ittifakız. Gönül birlikteliğimiz var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Ayı nedeniyle iftar programı düzenlendi. Yoğun katılımlı geçen iftar programına; Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İlker Yücel, MHP İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, İlçe Başkanı Fatih Berber, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Çerkezköy Ehlibeyt Derneği Başkanı Seyyid Sinan Boztepe, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Sabri İmamoğlu, MHT Tekirdağ İl Eski Başkanlarından Yunus Meral, Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Ahmet Aydeniz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

“ÜLKÜCÜ HAREKET CEVABINI SANDIKTA VERECEK”

İftarın ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, “Pandemi oldu, deprem oldu. Biz üç hilalin gölgesinde uzun zamandır bir araya gelemedik. Şu anda üç hilalin gölgesinde sizlerle beraber olmaktan onur ve şeref duyuyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Ülkücü hareketin olduğu yerde bir takım rakam verenler var. İnşallah bunlara cevabı sandıkta hep birlikte vereceğiz” diye konuştu.

“AYRTIŞTIRMADAN ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin de yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta hep beraber çalışarak, birlik beraberliğimizin gücüyle ayırmadan, ayrışmadan zafere ulaşacağız. Tekirdağ Türkiye’nin aynasıdır. Biz Süleymanpaşa’da oturduğumuz için hizmet belediyeciliğini gören şanslı kişilerdeniz. Ama hizmet belediyeciliğini Çerkezköy’ümüz de hak ediyor. İnşallah Çerkezköy de Cumhur İttifakının hizmet belediyeciliğiyle tanışacaktır. Cumhur ittifakı olarak önce ilçelerimizde, sonra da Büyükşehir Belediyemizde kazanmamız ve Tekirdağ’ı Türkiye’de söz edilen bir şehir haline getirmemiz gerekiyor. Bunun için elimizden gelen çabayla ülkücü milliyetçi hareket olarak hiçbir fitneye kulak asmadan, son güne, son saate kadar sahada olacağız” dedi.

“TRAKYA’NIN ANAHTARI TEKİRDAĞ”

Sonrasında konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen MHP MYK Üyesi İlker Yücel; “Bu iftar programında hemşehrilerimle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Yıllarca Çerkezköy’de oturmuş, burada ikamet etmiş, liseyi burada okumuş bir kardeşiniz olarak bunu söylüyorum. Ülkü ocaklarında tam 23 yıl önceydi. Diyorduk ki ‘Çerkezköy Ülkü Ocaklarından Allah nasip kısmet ederse ilçe başkanları çıkacak, belediye başkan adayları çıkacak, meclis üyesi adayları çıkacak, belediye başkan yardımcıları olacak, milletvekilleri olacak, il başkanları olacak.’ İnşallah önümüzdeki süreçte arkadaşlarımızla beraber yine 23 yıl önceki hayallerimizi bugünlerde, yarınlarda gerçekleştirenler olarak konuşacağız. 20 sene sonra ‘Allah’a şükürler olsun 2024 yılında milliyetçi ülkücü hareketin desteklediği Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday çıkan Cumhur İttifakına gönül vermiş, kıymetli gönüldaşlarımız belediye başkanı oldular, belediye meclis üyesi oldular, belediye başkan yardımcısı oldular. Çerkezköy’e ülkücü hareketin mührünü vurdular’ diyecekler. Geçtiğimiz hafta genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’i ziyaret ettim. Kendisinin elini öptük, hayır dualarını istedik. Tekirdağ’da çalışmaların nasıl gittiğini sordu. ‘Allah nasip ederse Tekirdağ’da hem ilçelerimizi hem Büyükşehir’i alacağız’ dedim. ‘Evladım, Türkiye’nin anahtarı Trakya. Trakya’nın anahtarı Tekirdağ. Tekirdağ’ın anahtarı da Çerkezköy olacak ve Çerkezköy’ün anahtarını alacaksınız inşallah’ dedi. 1 Nisan sabahı Çerkezköy’ün anahtarını sayın belediye başkanımız Abdullah Öğe’ye verecek miyiz? Allah sizden razı olsun” diye konuştu.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de “Emanete sahip çıkacağız. Biz bu ittifakla inşallah kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ülkücü hareketin lideri sayın Devlet Bahçeli’nin bize verdiği emaneti inşallah yere düşürmeyeceğiz. Biz Çerkezköy’de gönül ittifakı kurduk. Cumhur ittifakı sadece iki partinin bir araya gelmesi değil. Bu memleketin, bu devletin, bu ülke için can vermiş şehitlerimizin, tüm vatandaşlarımızın değerleri için, bu toprakların değerleri için bir araya gelmiş ülkücü hareketle AK Partili hareketin gönül birlikteliğini biz bir araya getirdik. Bizim ittifakımız aslında yeni değil. Bizim ittifakımız 1071’de kuruldu. Bizim ittifakımız 15 Temmuz’da vardı. Ve bugün bizim ittifakımız yine bu devletin, bu ülkenin, ülkücü arkadaşlarımızın davası için Çerkezköy’de Belediye Başkanlığı için kuruldu. Emanete sahip çıkacağız. Çerkezköy’de şu anki yönetimin kurduğu düzene birlikte son vereceğiz. Yandaş düzene, menfaatçi düzene, iş bilmezliğe, beceriksizliğe birlikte son vereceğiz. Ülkücü kardeşlerimizle birlikte AK Partili kadrolarımızla birlikte inşallah Çerkezköy’ü yeniden inşa edeceğiz. Cumhur ittifakı nasıl hizmetler yapıyormuş, Cumhur ittifakının şehirleri nasıl oluyormuş görecekler. Buna tüm Tekirdağ, tüm Türkiye şahit olacak. Hiç merak etmeyin. İnşallah 31 Mart günü hep birlikte Cumhur İttifakının bayrağını belediyeye dikeceğiz. Birlikte başaracağız, birlikte yol yürüyeceğiz. Biz biriz, birlikteyiz. Biz ittifakız. Gönül birlikteliğimiz var” diye konuştu.  Konuşmaların ardından yemek duasını Çerkezköy Ehlibeyt Derneği Başkanı Seyyid Sinan Boztepe yaptı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!