Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

"BİZ HEP MİLLETİN İÇİNDEYİZ, HİÇ AYRILMADIK"

"BİZ HEP MİLLETİN İÇİNDEYİZ, HİÇ AYRILMADIK"
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; “Biz milletin içindeyiz, hiç ayrılmadık. Bugün CHP’nin, DSP’nin il başkanından birini seç, göster deseler, gösteremezler. Ama bizi seçerler, bilirler, çünkü biz milletin içindeyiz. İhtiyaç sahibi kim varsa onun yanındayız. Yeni söylemler yeni stratejilerle halkımızın yanındayız. Değişimi yaşayan, destekleyen ve değişim konusunda başarılı yol haritası çizebilen yegane parti, AK Parti. İnsanlar buraya koşarak geliyor” dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın katılımıyla Çerkezköy Fatih Mahallesi ve İstasyon Mahallesi danışma toplantısı yapıldı. Toplantıda İl Başkanı Özcan, 2023 seçimlerinin önemine değindi.

“SEÇİMLERDEN ZAFERLE AYRILACAĞIZ”

Toplantıda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Kamil Çetintaş gerçekleştirdi. Çetintaş, toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Mahalle danışma toplantımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bundan sonra süreçler hızlandı. Sandık başkanlarımızın eğitimleri olacak. Sizlere toplu mesajlar atılacak ve seçim takvimini işleteceğiz. Bu seçimden zaferle ayrılacağımız inancındayız. Bildiğiniz gibi önümüzde 2023 seçimleri var. Hepimiz için çok önemli bir seçim. Sahadayız, sizler de bizlerle birlikte sahada oluyorsunuz. Önümüzdeki seçimlerde sizlerden daha çok fedakarlık yapmanızı istiyorum. Çerkezköy’den ne kadar fazla oy alabilirsek, o kadar iyi olacak. İnşallah bu hedeflerimizi sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Buraya gelen herkese teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı yapmak için canla başla mücadele edeceğiz” dedi.

“BİZ HALKIN İÇİNDEYİZ”

2023 seçimlerinin önemine değinen İl Başkanı Mestan Özcan da; “Bugün Türkiye’de devrim niteliğinde yol kat ediliyor. Bu yaşadığımız anların, gayretlerin karşılığını çocuklarımız çok daha net görecek. Bu güne kadar kazandığımız seçimlerin nasıl kazanıldığına dönüp buraya baktığınızda anlıyorsunuz. Biz milletin partisiyiz, milletin yanındayız. Biz milletin içindeyiz, hiç ayrılmadık. Bugün CHP’nin, DSP’nin il başkanından birini seç, göster deseler, gösteremezler. Ama bizi seçerler, bilirler, çünkü biz milletin içindeyiz. İhtiyaç sahibi kim varsa onun yanındayız. Yeni söylemler yeni stratejilerle halkımızın yanındayız. Değişimi yaşayan, destekleyen ve değişim konusunda başarılı yol haritası çizebilen yegane parti, AK Parti. İnsanlar buraya koşarak geliyor. Bu yüzden bizim motivasyonumuz her daim yüksek ve başarılıyız. İslam coğrafyasının da umudu bizde, Balkanların da, Kırım’ın da, Orta Doğu’nun da umudu biziz. Biz alternatifler oluşturuyoruz. Bizim başarı hikayemizin altında bunlar var. Kıymetli dava arkadaşlarım çok önemli bir seçimden bahsediyoruz. Tam bağımsızlığımızı her anlamda ilan etmek üzereyiz, bu çok net. Bu bizi heyecanlandırıyor, fakat dünyadaki diğer rakiplerimizi de bize karşı motive ediyor. Bu gece size AK Parti’nin yaptıklarını saysam, sabahı buluruz. İnanılmaz işler başardık” dedi. Özcan, mahalle başkanlarına ve ilçe teşkilat yönetimine çalışmalarını hız kesmeden devam etmeleri gerektiğini ifade etti. 2023 seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Özcan, gece, gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!