Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“BU SORUNLARI AK PARTİ ÇÖZER”

“BU SORUNLARI AK PARTİ ÇÖZER”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Veliköy’de, yolların ve kaldırımların yapılması lazım. Veliköy, üvey evlat mahallesi görüyor. Organizeye çıkan yolda kazaların önüne geçilmesi lazım. Kızılpınar’da ise 3 ve 4. katlara su çıkmıyor. Dile getirmeye devam ediyoruz. Albayrak’a sesleniyoruz. Bu işi çözemeyeceklerini resmi ağızdan ifade etsinler. Biz de iktidar partisi olarak işi çözelim” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş Çerkezköy Ekspres Gazetesinin özel sorularını yanıtladı. Çerkezköy’ün siyasi geleceğinden, yapılan çalışmalara, Kızılpınar’daki uyuşturucu sorunundan, Atatürk ve Öztrak caddesindeki çalışmalara kadar gündeme değin önemli soruları yanıtlayan Çetintaş, 2024 seçimlerinde Çerkezköy’ü Ak Parti’li bir belediyenin yöneteceğini söyledi.

“3 YILDA BUNLARI YAPTIK”

Kamil Çetintaş, Çerkezköy’de 3. yılına giren ilçe yönetiminin bu süreç içerisinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli suni çim futbol sahası ve yüzme havuzu girişimlerinin takiplerini yaptıklarını ifade etti. Bunlar ile birlikte, suni çim sahasının bitmekte olduğundan ve Gençlik Merkezinde ihaleye giren olmaması nedeniyle tekrardan ihaleye girileceğinden bahsetti. Devlet hastanesine bağlı ek hizmet binası için ise çalışmaların devam ettiğini aktardı.

“SOSYAL DONANIM ZAYIF”

Çerkezköy’de yerel yönetimlerin sosyal donanım noktasında zayıf olduğundan bahseden Çetintaş, sosyal aktivitelerin yetersiz olması sebebiyle beyaz yakaların çevre ilçelere kaptırıldığını söyledi. Kent Park gibi hizmetlerin sayısının artmasını söyleyen Çetintaş, bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’a teşekkür etti.

“YUNUS KARA MECLİSE GELMELİ”

Deva Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara’nın arsa satışları noktasında getirdiği eleştiriler ve muhalefeti yetersiz görmesi hakkında konuşan Kamil Çetintaş, “Yunus Kara kardeşimizi meclise davet ediyoruz. Kendisi gelip çalışmalarımızı yerinde görsün. Orada ne konuştuğumuzu gelip görmesini öneriyorum” dedi.

“VAHAP AKAY KAZANAMAZ”

Çerkezköy’ün siyasi geleceğini yorumlayan Kamil Çetintaş, kişiler üzerinden gitmenin uygun olmadığını ifade etti. Çetintaş, “Atatürk ve Öztrak caddesinde yapılan yanlışları görüyoruz. Biz bu tempo ile giderseniz 14 ayda değil 34 ayda bitiremezsiniz dedik. Bugün görüyoruz ki Vahap Akay’ın kazanması çok zor. Bir sonraki seçimlerde Çerkezköy’ü Ak Parti’li bir belediye başkanı yönetecektir. Bizim önceliğimiz ise 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın tekrar kazanmasıdır” dedi.

“AK PARTİ’Lİ BELEDİYELER MAĞDUR”

Kamil Çetintaş nakdi destek hususunda, CHP’li belediyelere yeterli desteğin yapıldığını ancak Ak Parti’li belediyelerin bu noktada mağdur olduğunu dile getirdi. Ayrıca, devletin gerçekleştirdiği yardımların yeterli olduğunu, en son Büyükşehire gelen kaynağın 1.5 milyar olduğunu söyleyen Çetintaş, “Albayrak Büyükşehir Belediyesinin borcu olmadığını söyledi. TESKİ’nin 1.5 milyar borcu olduğunu görüyoruz. TESKİ Büyükşehire bağlı değil mi? Siz kaynakları doğu kullanamazsanız sonuç algı yönetimi olur” dedi.

“14 AYDA DEĞİL 34 AYDA BİTMEZ”

Ak Parti bugün Çerkezköy’ü yönetseydi neyi farklı yapardı sorusuna Çetintaş, Yerel Yönetimlerde Ak Belediyeciliğin damga vurduğunu söyledi. “Bu yolu biz etap etap yapardık. Planlı yol alırdık. Altyapısını ve üstyapısını planlamazsınız 14 ayda değil 34 ayda bitiremezsiniz” dedi.

“DÜNYA’YA UYUM SAĞLAMAK LAZIM”

Ak Parti’nin, Milli Görüş Belediyeciliğinden uzaklaştığı, denk bütçe ve havuz sistemi gibi politikaları artık uygulamadığı, bu süreçte sosyal belediyeciliği kenara bırakıp liberal politikalara ağırlık verdiği yönünde gelen eleştirilere Çetintaş, “Milli Görüş tabanından gelen arkadaşlarımızın bu yönde serzenişleri oluyor. Ancak Dünya’nın gittiği bir nokta var. Yönetim sistemi var. Buna uyum sağlamak lazım. Bazı görüşler kenara alınabilir. Şunu unutmamak lazım, Ak Parti Milli Görüş çizgisinden asla sapmamıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk’ün izinden giden tek liderdir. Yaptığı hizmetler ile bunu kanıtlamıştır” dedi.

ASBES BORULAR HAKKINDA

Asbes boruların kanser yaptığı yönündeki araştırmalar hakkında konuşan Çetintaş, Ali Ertem döneminde bu boruların kullanılmadığını söylerken, “Ak Parti geldiği zaman bu borular değiştirilecektir” dedi.

KIZILPINAR’DA UYUŞTURUCU

Kızılpınar’daki uyuşturucu sorunu hakkında konuşan Çetintaş, “Gençlik merkezlerini yapan bir iktidarın temsilcileriyiz. Amacımız gençlerimizi bu pislikten kurtarmaktır. Kızılpınar’daki gençlik merkezi için çalışmalarımız ise tam da bu amaca hizmet etmektedir. Emniyet tarafında ise Kaymakamımız ile bu konu hakkında görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu konunun üstüne eğileceğiz” dedi.

“ÖNCELİK 2023”

Siyasi hedefleri hakkında konuşan Çetintaş, önceliğinin 2023 seçimleri olduğunu söylerken, “Her siyasetçinin bir hedefi olması gerekir. Başarı böyle gelir. Bizim de tabi ki hedeflerimiz var” dedi.

“BU SORUNLARI AK PARTİ ÇÖZER”

Çetintaş ek olarak, “Veliköy’de, yolların ve kaldırımların yapılması lazım. Veliköy, üvey evlat mahallesi görüyor. Organizeye çıkan yolda kazaların önüne geçilmesi lazım. Kızılpınar’da ise 3 ve 4. katlara su çıkmıyor. Dile getirmeye devam ediyoruz. Albayrak’a sesleniyoruz. Bu işi çözemeyeceklerini resmi ağızdan ifade etsinler. Biz de iktidar partisi olarak işi çözelim. Tepe Emlak konutlarında ise kanalizasyon sorunu devam ediyor. Atatürk ve Öztrak caddesinde ise, 2 şeritli yola yeniden dönüldü. Yolların genişletilmesi gerekirken gelinen son nokta bu. Eski düzen de 700 araç park edilebiliyordu. Şimdi meydan altı otoparkı yapılamadı. Park edilebilen araç sayısı ise 300. Bu sorunu şimdi nasıl çözecekler? Park kavgaları artacaktır. Bunun önüne geçilmesi lazım. Bizim projelerimiz hazır. Bu sorunları yine Ak Parti çözecek. Havuz konusunda ise artık bitirilmesini talep ediyoruz. Son olarak meydana da değinelim. Atatürk ve Öztrak caddesinde 19 sokağın düzenlemesi fiyatı 58 Milyon TL olarak bildirildi. Meydan düzenlemesinde ise 8 bin metre kare alana aktarılan ihale bedeli yaklaşık 28 Milyon TL. Vatandaşımızın aradaki farkı görmesi gerekiyor. Bu düzenlemeler acil kod ile yapıldı. Aceleye getirildi. 30 Ağustos’a yetiştirilmek için döşenen taşların kırık, çatlak olduğunu görüyoruz. Daha düzenli ve temiz çalışma istiyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!