Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BÜNYAMİN SÖNMEZ; “HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM”

BÜNYAMİN SÖNMEZ; “HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM”
Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Bünyamin Sönmez, Ankara’da aday tanıtımı dönüşünde partililer ve halk tarafından coşkuyla karşılandı. Her vatandaşın yanında olacaklarına söz veren Sönmez; “Hep birlikte Yeniden Refah için, hep birlikte Çerkezköy için, yol arkadaşınız, kardeşiniz Bünyamin Sönmez olarak yanınızda olacağım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Bünyamin Sönmez partililer tarafından teşkilat önünde meşalelerle karşılandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, “Bu yola 3-5 adamla çıktık. Bünyamin kardeşimiz bu kişilerden bir tanesidir. Bazı insanlar vardır mum gibidir. Işık gibidir. Geldiği yerleri aydınlatır. Bünyamin kardeşimizi küçüklüğünden beri tanırım. Teşkilatlarımızda durmadan bıkmadan ve yorulmadan çalışmıştır. Gençliğini bu yollarda heba etmiştir. Geldiği her noktada çeşitli görevler almıştır. Aynı bir mum gibi etrafına ışık saçarak geldiği yerde heyecan katarak ve tamamen milli görüş zihniyetini yaşatmak için hayatı boyunca tüm elinden gelen gayretleri göstermiştir. Bu zamana kadar ki emeklerinin sonunda Çerkezköy gibi bir yerde ahlaklı belediyeciliği temsil etmek için aday olmuştur. Kardeşimizden Allah razı olsun. Milletimizin için hayırlı olsun” dedi.

“AHLAKLI BELEDİYECİLİK”

Programda konuşan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Muhammet Emin Akgüç, “ Yeniden Refah Partisi olarak biz kurulduğumuz günden bu yana 4 senedir doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir anlayışla mücadele etmekteyiz. Her ne kadar 4 yıllık bir siyasi parti olsak da 50 yıllık bir siyasi geleneğe, siyasi geçmişe sahip bir anlayışla üstlendiğimiz bu milli görüş davasında önceki gün tüm Türkiye’de yerel yönetimlerde İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere adaylarımızı ilan ettik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir anlayışla hizmet ettiğimizden dolayı, seçimlere müstakil bir şekilde partimiz olarak girme kararı aldık. Bu doğrultuda Türkiye’nin 20 senedir siyasi olarak yerel yönetimlerde geldiği noktaya baktığımızda bir bu kararı neden aldık, 20 yıllık yerel yönetimlere baktığımızda 3 tane belediyecilik anlayışı görmekteyiz. Bunlardan bir tanesi rantçı belediyecilik anlayışı, bir diğeri heykelci belediyecilik anlayışı, üçüncüsü de örgütçü belediyecilik anlayışı. Ne yazık ki mevcut belediyecilik anlayışıyla bugün Türkiye’de hizmet yapılmamakta, vatandaşın derdine derman olunamamaktadır. Dolayısıyla biz Yeniden Refah Partisi olarak bu seçimlere ahlaklı belediyecilik anlayışıyla müstakil girme kararı aldık. Neden ahlaklı belediyecilik diyoruz? Bugün yerel yönetimlerde 81 il, 922 ilçede borç batağında bulunmayan bir belediye bulunmamaktadır. Maalesef ilçe belediyelerin borçları 100 milyon, 200 milyon TL’den başlamakta, il belediyelerin borçları da milyarlara dayanmış bulunmaktadır. Biz ahlaklı belediyecilik anlayışıyla yola çıkarken şunu gördük. Ahlak yoksa borçlanma vardır, ahlak yoksa rant vardır, ahlak yoksa hırsızlık vardır, ahlak yoksa güvensiz sokaklar vardır, ahlak yoksa başıboş köpekler vardır, ahlak yoksa ehliyet ve liyakat sahibi olmayan yöneticiler vardır, ahlak yoksa adam kayırma vardır. Bütün bu sebeplerle, gerekçelerle birlikte görüyoruz ki Türkiye’nin ahlaklı belediyeciliğe, özlenen, beklenen milli görüş belediyeciliğine ihtiyacı var” diye konuştu.

“SOKAKLARI ARŞIN ARŞIN GEZECEĞİZ”

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 81 ilde adaylarını ilan ettiklerini kaydeden Akgüç, “Çerkezköy’de de Türkiye’nin en genç belediye başkan adaylarından biri olan Bünyamin Sönmez kardeşimizi belediye başkan adayımız olarak ilan ettik. Hayırlı ve mübarek olsun. Cenab-ı Allah bu genç yaşında üstlendiği bu yolda kendilerine başarılar nasip etsin. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’ümüze de siz değerli Çerkezköylü hemşehrilerimize de beklenen milli görüş belediyeciliğini yaşatabilmek adına kendilerine başarılar nasip etsin. Çıktığı bu yolda bizler teşkilat olarak yapılması gereken ne varsa Çerkezköy sokaklarını arşın arşın gezeceğiz, milli görüş belediyeciliğini yeniden yaşatabilmek adına çalışmalarımıza gayret edeceğiz” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM”

Sonrasında konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Bünyamin Sönmez; “Değerli Çerkezköy halkı, bugün burada sizlerle bulunmaktan büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz! Öncelikle, Çerkezköy sokaklarında büyüyen bir evladınız olarak, bu güzel şehirde hizmet etme arzusuyla karşınızdayım. Adını gönül coğrafyamıza yazdırmış bir liderin çizdiği yolda, Yeniden Refah Partisi'nin Çerkezköy Belediye Başkan adayı olarak sizlerin karşısına çıkmaktan büyük bir onur duyuyorum. Çocukluğumu, gençliğimi ve bugünlere kadar geçirdiğim her anı, bu şehirde yaşayan siz değerli insanlarla paylaşmanın mutluluğunu içimde barındırıyorum. Bu toprakların evladı olmanın sorumluluğuyla, sizlere daha iyi bir yaşam sunmak için buradayım. Milli Görüş hareketinin ilkelerine bağlı, dürüst ve adil bir belediyecilik anlayışıyla Çerkezköy'ü daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha huzurlu bir şehir haline getirmek için mücadele edeceğim. Siyasi birikimim ve davaya olan bağlılığımla sizlere şunu vaat ediyorum: Denk bütçe politikalarıyla, kaynakları en verimli şekilde kullanarak şeffaf bir belediyecilik anlayışı sağlayacağım. Çünkü biliyoruz ki, adaletli bir yönetim, toplumun her kesimine eşit fırsatlar sunar. Modern belediyecilik anlayışı ile Çerkezköy'ü geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz. Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak, altyapıyı güçlendirecek, çevresel sürdürülebilirliği ön planda tutacak ve kültürel değerlerimize sahip çıkacağız. Çerkezköy, çağdaş bir şehir olmanın yanı sıra, kültürel zenginlikleriyle de öne çıkacak. Sevgili Çerkezköy'lüler, Bünyamin Sönmez, Tekirdağ gençlik kolları il başkanlığı ve Çerkezköy ilçe başkanlığı gibi görevlerde bulunmanın yanı sıra, Erbakan Vakfı'nda da bu davaya hizmet etmenin gururunu yaşadı. Bu tecrübelerle donanmış bir şekilde, sizlerin taleplerine ve ihtiyaçlarına cevap verecek, her bir bireyin sesini duyacak bir yönetim vaat ediyorum. Ahlaki değerlerin önemine inanıyoruz. Ahlak yoksa, yoksulluk vardır. Ahlak yoksa, uyuşturucu vardır. Ahlak yoksa, başıboş köpekler vardır. Bu nedenle, toplumsal değerlere saygılı, etik ilkelere bağlı bir anlayışla, Çerkezköy'ü daha güvenli, daha sağlıklı ve daha huzurlu bir şehir haline getireceğiz. Sevgili dostlar, inanıyorum ki birlikte el birliğiyle, Çerkezköy'ü daha aydınlık yarınlara taşıyabiliriz. Birlikte daha güçlü, daha müreffeh bir Çerkezköy için, desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. Hep birlikte Yeniden Refah için, hep birlikte Çerkezköy için, yol arkadaşınız, kardeşiniz Bünyamin Sönmez olarak yanınızda olacağım. Teşekkür ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!