Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET BİNASI AÇILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET BİNASI AÇILDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı tören ile hizmete açıldı.

Tekirdağ’ın gelecek 100 yılına hizmet etmesi planlanan ve son teknoloji ile donatılarak inşa edilen yeni Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı görkemli törenle hizmete açıldı.

TEKİRDAĞ’IN 100 YILINA HİZMET EDECEK

Törende kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ’a yakışır, bu büyük ve modern yeni binamızı hizmete açıyor olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza hizmetin en kalitelisini en hızlı ve sürdürülebilir olarak ulaştırma adına yaptığımız tüm çalışmaların odağını oluşturacak olan yeni hizmet binamızın yapım çalışmalarını tamamladık. Modern şehircilik anlayışımızın bir ürünü olan bu büyük proje, yeni bir kent merkezi oluşturulmasını da kapsamaktadır. Hizmete sunmuş olduğumuz meydan, park, ticaret merkezi, bulvar yolları, cadde ve sokaklar hızla büyüyen ve gelişen kentimizin, planlı bir şekilde genişlemesine imkân sağlayacak. Çalışkan ve özverili ekibimizle birlikte halkımıza daha iyi koşullarda hizmet vereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Yeni Hizmet Binamızın güzel Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyor, yerel yönetimlerdeki başarılarımızın mimarı olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisimizin değerli üyelerine, bizleri bu göreve getiren vatandaşlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”  dedi.

 TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, TEKİRDAĞ KAZANIYOR

Başkan Albayrak’ın ardından kürsüye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ’da olmaktan ve böylesine büyük bir projenin açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Genel Başkan Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “CHP’li belediyeler kentteki insanların mutlu olmaları için ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar. Halktan yana, halk için çalışan bir anlayışa sahibiz. Belediyelerimizin halkla iç içe olması bizim en büyük arzumuzdur. Bizi büyüten, halkçı yanımızı gösteren de zaten bu çabalardır. Bu çabaları büyüterek yolumuza devam edeceğiz. Bugün de Tekirdağ’dayız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin, Tekirdağ’ın 100 yılına hizmet edecek, yeni binasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu dev proje Tekirdağ’da hizmetin yeni merkezi olacak. Tekirdağ’da hizmetler, Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışı ile artık bu merkezden halkımıza ulaşacak. Sizin de gördüğünüz gibi burası sadece bir hizmet binası değil. Tüm sosyal donatıları içinde barındıran Tekirdağlılar için yeni bir yaşam alanı. Bu anlamda, her türlü engellemelere rağmen bu muazzam projeyi hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Yeni hizmet binasının Tekirdağ’a ve Tekirdağlılara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

BİNAYI GEZDİLER

Konuşmaların ardından, kurdele kesimi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, açılışın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı gezerek, bina ile ilgili Başkan Albayrak’tan bilgi aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun ve Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal,  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çevre il ve ilçelerin belediye başkanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin bürokratları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın açılışına katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yeni yapılan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın Tekirdağ’ımıza hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!