Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDE 2014-2019 DÖNEMİNİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDE 2014-2019 DÖNEMİNİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
​​​​​​​Çerkezköy Belediye Meclisi’nin 2014-2019 dönemi son toplantısı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi. İki oturum şeklinde yapılan toplantıda tüm meclis üyelerine çalışmalarından dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Çerkezköy Belediyesi Mart Ayı Olağan Toplantısı’nda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Akay, “5 yıllık görev süremizin son toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu son toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 5 yılda hep birlikte Çerkezköy için çok kıymetli hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Uyumlu bir çalışma süreci geçirdiğimize inanıyorum. Yeni bir seçim dönemi başlıyor. İnşallah Çerkezköy’e, Tekirdağ’a ve tüm ülkeye hayırlı olur. İnşallah bu güzel çalışma dönemi, Çerkezköy’ün yeni 5 yılına da hayırlar getirir” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 21.02.2019 gün ve 226 sayılı Belediye Hissesi konulu gündem maddesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 18.02.2019 gün ve 39 sayılı Ödül konulu yazısı da görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Gündemin son maddesinde ise Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin 13.02.2019 gün ve 5/144 sayılı Kira Süresi uzatılması talebi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Toplantının 1’inci oturumu gündem maddelerinin görüşülerek komisyonlara havale edilmesi ile sona erdi. İkinci oturum öncesi komisyonların toplanması için 10 dakika ara veren Akay, 2014 – 2019 dönemi içinde Çerkezköy Belediye Meclisi’nde görev alan tüm meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim etti. Toplantının ikinci oturumunda komisyonlara havale edilen gündem maddeleri komisyonların raporları doğrultusunda oybirliği ile kabul edilerek karara bağlandı.

“DOLU DOLU 5 YIL OLDU”

Plaketleri takdim edilen meclis üyeleri ise, kısa birer veda konuşması yaptı. Meclis üyelerinin ortak görüşü ise “Dolu dolu bir 5 yıl oldu” şeklinde oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!