Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY SEVDALILARI İŞ BAŞINDA!

ÇERKEZKÖY SEVDALILARI İŞ BAŞINDA!
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, hafta sonu oynayacağı Çengelköy maçı öncesinde ilk antrenmanını Mustafa Hikmet Uğraş Stadyumu’nda Teknik Direktör Sefa Davarcı gözetiminde gerçekleştirdi. Futbolcuların ilk antrenmanda hırslı mücadelesi göz doldururken, 1911 Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin; “İlçemizi ligde en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bu sezon başarılı bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz” ifadelerine yer verdi.

“MÜCADELECİ BİR TAKIM OLUŞTURMA HEDEFİNDEYİZ”

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş’ın istifasının ardından başkanlığa seçilen Tolga Tokoçin, ligin ilk haftasında oynanacak Çengelköy mücadelesi öncesinde takımının antrenmanlarını izledi. Çerkezköy Ekspres Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Başkan Tokoçin, ligde bu sezon güçlü rakiplerinin ardından sıyrılıp, başarılı bir takım oluşturma hedefinde olduklarını belirterek; “Ligde mücadeleci bir takım oluşturma hedefindeyiz. Kısa sürede takımımızı kurduk. Eksiklerimiz tabiki var ama zamanla düzeleceğine inanıyorum. Teknik direktörümüzle futbolcularımızla anlaştık. Yakın zamanda taraftarımıza da futbolcularımızı tanıtacağız. Çerkezköy halkının güzel zevkli mücadeleler izleyebileceği bir takım oluşturacağız” dedi.

“KULÜBE EMEK VERMİŞ HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Takımı kısa sürede toparlayan ve takımı ile ilk antrenmanını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izleyen Tokoçin; “Bu kulübe emek vermiş eski başkanlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Biz Çerkezköy sevdamızla takımımızı ayakta tutacağız. Bu takım yalnız değildir, hiç olmadı da. İnşallah taraftarımızla uyum içerisinde güzel bir oyun ortaya koyacağız” ifadelerine yer verdi.

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

Hafta sonu oynanacak Çengelköy maçı için hazırlıklarının sürdüğünü kaydeden Tokoçin; “Antrenörümüz Sefa Davarcı daha önce Çorluspor’da ve diğer Trakya takımlarında görev yapmış tecrübeli bir hocadır. Hocamıza güveniyoruz. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonu ilk maçımızı oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. 7’den 70’e el ele gönül gönüle, güzel bir sezon geçireceğiz” diye konuştu.

“GÜZEL BİR FUTBOL İZLETECEĞİZ”

Takımın yeni Teknik Direktörü Sefa Davarcı ise, kısa sürede koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmak istediklerini belirterek; “Çengelköy maçına hazırlanıyoruz. Bugün ve yarın antrenmanlarımız sürecek. Taraftarlarımıza güzel bir futbol izleteceğiz” diye konuştu.

HEDEF: 3 PUAN

İlk antrenmanını Mustafa Hikmet Uğraş Stadyumu’nda gerçekleştiren 1911 oyuncuları hırslı ve mücadeleci oyunuyla göz doldurdu. Dört gözle hafta sonu oynanacak Çengelköy mücadelesini beklediklerini belirten oyuncular, maçtan 3 puan hedeflediklerini dile getirdiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!