Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’DE ALTIN PİYASASI HAREKETLENECEK

ÇERKEZKÖY’DE ALTIN PİYASASI HAREKETLENECEK
​​​​​​​Çerkezköy’de altın piyasası hakkında değerlendirmelerde bulunan Sedat Kuyumculuk Yöneticisi Murat Çelik, piyasanın sıkıntılı olduğunu ama gelecek için umutlu olmaya devam ettiklerini ifade etti. Çelik, düğün sezonunun başlamasıyla beraber Çerkezköy’de altın piyasasının da hareketlenmeye başlayacağını kaydetti.

Altının hala yatırım için en güvenilir liman olduğunu belirten Çelik, piyasada sıkıntı olduğunu herkesin kabul ettiğini fakat gelecek için de karamsar olunmaması gerektiğine vurgu yaptı. Çerkezköy’de kredi kartıyla altın alanların bir hayli fazla olduğuna dikkat çeken Çelik, önümüzdeki dönemde “Altın, takı, mücevher almak isteyen bir müşteri, banka kredisi yoluyla istediği kadar taksit yapabilecek" açıklamasında bulundu.

2019 YAZI HAREKETLİ GEÇECEK

Altında taksitlendirmenin başlamasıyla piyasanın daha da hareketleneceğine inandığını söyleyen Çelik, özellikle düğün sezonun başlamasıyla işlerin daha da hareketleneceğini hatırlattı. 2019 yazının hareketli geçeceğini söyleyen Çelik, “Her ne olursa olsun, umudumuzu kaybetmiyoruz. Eğer herkes umudunu kaybederse, o zaman bırakın hareketsiz bir piyasayı, ortada piyasa kalmayacak. Evet şuan bir kriz var; ama krizden dolayı her şeyden elini eteğini çekmek krize katkı sunmaktan başka bir şey olmayacak. Bu kriz herkesin krizi. Yani herkes bu krizden etkileniyor. Ama oturup bu krizi aşmak için bir şey yapmayacaksak, cesaretli olmayacaksak, her işe ‘bu zamanda olmaz’ şeklinde tepki verirsek kendi elimizle krize katkı sunmaktan başka bir şey yapmayacağız demektir. Krizi büyütmek yerine aşmak için mücadele etmemiz gerekiyor.” diye konuştu.

EKONOMİ REFORM PAKETİ

Açıklanacak olan ekonomik reform paketini çok önemli gördüklerini belirten Çelik, “Ekonomi dünyasının; yani A’dan Z’ye, küçük bir işletmeden büyük bir işletmeye kadar herkesin gözü kulağı açıklanacak olan bu ekonomi reform paketinde olacak. İnşallah herkesin memnun kalacağı, piyasaları rahatlatacak adımlar atılır. Bu krizden bir şekilde sıyrılacağız, ama bugün ama yarın.” dedi.

EN GÜVENİLİR LİMAN

Vatandaşta para olduğunu ama yatırım yapmaktan korktuğunu belirten Çelik, “İnsanlar piyasalardaki dalgalanmaları göz önüne alarak yatırım yapmaktan çekiniyor. Yani aslında vatandaşın parası var ama harcamaktan, yatırım yapmaktan korkuyor. Altın alacak, ‘ya düşerse’ diyor. Ama altın hala yatırım içen en güvenilir limandır. Altına yatırım yapmaktan korkmayın.” ifadelerini kullandı.

“ÇERKEZKÖY’DE DAYANIŞMA VAR”

Çerkezköy’de kuyumcular arasında bir birliktelik ve dayanışmanın olduğuna vurgu yapan Çelik, bu birliktelik ve dayanışmanın müşterinin yararına ve lehine bir durum olduğunu belirtti. Kuyumcular arasında birlikteliğin olmadığı yerde müşterinin içinde sürekli bir şüphe olduğunu söyleyen Çelik, “Çerkezköy’de her yerde aynı fiyat olduğu için müşterinin kafası karışmıyor. Vatandaş, korkmasın ve alışverişini yapsın.” diye konuştu.

ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarının son durumu hakkında da bilgi veren Çelik, gram altının 235 lira; çeyrek, 390 lira; yarım, 780 lira; tam, bin 560 lira ve Cumhuriyet altınının bin 596 liradan satıldığını kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!